MENÜ

Tek yol zafer

Abone Ol Google News

Olası kayıplarda telafinin giderek zorlaştığı haftalarına girildi ligin. Ve alışageldiğimiz 4 büyük kopması da söz konusu değil önceki sezonlar gibi. Böyle bir dönemde alt sıralardaki takımlara karşı (Kasımpaşa, Gençlerbirliği, Göztepe) kaybettiği 7 puan dikkate alındığında, “Antalya’da Trabzonspor’u zorlu bir sınav bekliyor!” cümlesi rahatlıkla kurulabilir. Üstelik şu ana kadar ki, takım performansına damgasını vuran Sosa’dan da mahrum. Ünal Karaman, Sosa sorumluluklarını kime yükler? Üstlenen ne kadar üstesinden gelir? Sakatlık dönüşü iki maçta süre verdiği Ekuban’a mı, cezası biten Abdulkadir Parmak’a mı?

Haberin Devamı

Sürprize dikkat!

İlk aşamada Abdulkadir Parmak gibi duruyor, Ekuban ya da Sturridge hamle oyuncusu olur. Karaman bu aşamada kadroya başka müdahalede bulunmaz. Ligde zirve yarışı ne kadar zorsa alt sıralarda da oradan biraz uzaklaşabilmek için amansız bir mücadele var. Bu nedenle olası Antalya sürprizine dikkat!

Ön plana kim çıkar?

Sörloth çıtayı yükseltti! Çok kritik gollere imza atan golcü oyuncudan beklentiler doğal olarak arttı. Bu maçın da kaderini belirleyen oyuncu olabilir.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Uzatmalarda gelen Galatasaray beraberliğinin 3 sıra gerilettiği Trabzonspor, bu kaybı telafi edebilecek mi? Antalya çıkışa geçecek mi? Zor bir maç!

YORUM YAZ