MENÜ

Stres olmayınca!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Rıza Çalımbay maç öncesi, oyuncuların büyük bölümünün eksik olduğunu, yeni yönetimin açıklamalarının takımın dengesini bozduğunu belirtip umutsuz konuştu. Ama sahaya sürdüğü takım daha ilk düdükle futbolun tüm gereklerini yerine getirip 20. dakikada da iki topu direkten de dönmüş olmasına rağmen 2-0 öne geçti... Pozisyon vermeden karambolden gol yese de içeri 3-1 önde giren, hocanın sitem ettiği yönetimin takımıydı bu. Hocasına göre dengesi bozulan Bordo-Mavililer'in maça bu kadar baskılı ve iştahlı başlamaları aslında şaşırtıcı, iddiasız bir takım! Stres olmayınca böyle oluyor demek ki! Özellikle orta sahada Bero destekli Onazi’nin çalışkanlığı, N’Doye ve Olcay’ın arzusu, Yusuf Yazıcı’nın da klası ile üstünlüğü ele geçiren Trabzonspor’a karşı Bursaspor’un maça tutuk başlamasının nedeni sanırım, güzel izler bırakan takımın her şeyi Batalla’nın vedaya hazırlanması. Yine de takımın en çalışkanı Batalla’ydı. Bursaspor O’nun sayesinde oyuna erken tutunabilirdi belki ama oynadıkça yıldızı parlayan Uğurcan buna engel oldu. İkinci yarı ise biraz futbol biraz yorgunluk biraz lig sonu azıcık duygusallık derken yine Trabzonspor'un kontrolünde geçerken bir de baktık ki maç bitmiş!


Günün sorusu:

Bordo-Mavililer, eksik kadrosuyla Bursaspor’a karşı keyif veren oyun sergiledi. Bu durum ligde iddiasız kalmakla ilgiliyse, hedef kovaladığı dönemlerde taraftarına işkence çektirmeye devam mı edecek?

Maçın Starı;

Bursaspor seyircisi; bu güzelim havada tatil günü iddiasız bir maç için 20 bin kişiyle stadyumun büyük bölümünü doldurarak, şampiyonlukta da küme düşme tehlikesinde de hep en önde olan Batalla’yı yalnız bırakmadı. Alkış.

Maçın Olayı:

Son yıllarda böyle bir vedayı görmedik. Şampiyonluk dahil Bursaspor formasını giydiği sürece daima ön planda olan, golleri, asistleri ve futbolu kadar kişiliği ile de alkışı hak eden Batalla’ya hazırlanan veda muhteşemdi.

Kısa Mesaj

Akhisarspor Türkiye Kupası’nı kazanarak, Trabzonspor, Göztepe ve DG Sivasspor’un hem Avrupa hayaline son verdi, hem de bu 3 takımın son ikişer karşılaşmalarını, tabiri caizse 'gazozuna maç' moduna çevirdi.

YORUM YAZ