MENÜ

Önemli adım

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Trabzonspor belli ki; futbolun ardından basketbolda da büyük bir hedefle yeni sezona girme kararlılığında. Zira; Ülker ekolünün devamı olan Alpella’nın tüm haklarını devralarak önümüzdeki sezon Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde mücadele edecek olan Bordo-Mavililer’de bu noktadaki ilk yola çıkış mesajı; “Futboldan sonra basketbolda da dört büyükten biri olmak” sloganıyla verildi.
Teknik Sorumluluğu’nu Alaaddin Yakan gibi ülkenin en iyi yetiştiricilerinden birine veren, yine teknik ekibinde halen 2008 Avrupa Şampiyonası’na hazırlanan Genç Milli Takımımız’ın Baş Antrenörü Taner Günay’ı dahil eden Trabzonspor genç, yetenekli ve bir o kadar da tecrübeli bir takımla sezona merhaba diyecek. Asbaşkan Hayrettin Hacisalihoğlu ve Başkan Yardımcısı Saner Ayar’ın sunumundan son derece profesyonel bir yapı, anlayış ve kadroyla yola çıkıldığı apaçık ortada... Planlamada güncel bir adım gibi dursa da, 3 yıl olarak hesaplanan projenin bütününde hedeflenen adımlar arasında basketbolun Trabzon ve Karadeniz Bölgesi’nde talep edilen spor haline getirilmesi, amacın daha köklü temellere dayandığının en büyük göstergesi. Yapılanmanın detayına indiğinizde anlatılanlara göre; kurumsal bir bakış açısının, bireysel etkinliklerle takviyeli, toplu bir ticari anlayış çerçevesinde kaynak oluşturma modeliyle desteklendiğini gözlemleyebiliyorsunuz.
Maçları daha cazip hale getirecek çeşitli aktiviteler, lisanslı ürün satışları, salon girdileri, sponsorluk gelirleri gibi profesyonelleşme adımlarıyla ve çeşitli iletişim uygulamalarının harekete geçirilmeleriyle sağlanacak toplumsal bilinç ve desteğin, Trabzonspor Basketbol Takımı’nın tabana yayılmasındaki en ciddi argümanlar olacağını gözledik. Enformasyon-eğlence ve iletişim üçgeni sağlıklı kurulduğu takdirde, kitlelerin vereceği destek salonlarda beklenen rüzgarı mutlaka devreye sokacaktır.
Belli ki futbol takımına yaptığı takviyelerle daha şimdiden adından fazlasıyla söz ettiren Trabzonspor 2008-2009 sezonuna basketbolda da damga vuracak. Bayraklar saklandığı yerden çıkacak, hem sahada hem de salonda dalgalanacak.

YORUM YAZ