MENÜ

Ligimize Kral geldi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Yusuf Yazıcı ile birlikte ilk 11’de ortalamayı düşürerek Trabzonspor adının “en yaşlı” kategorisinde anılmasını engelleyen Okay’ın büyük hatasıyla hayal kırıklığı yaşayan tribünlerin, “Kralın golle dönüşüyle” yeniden coşmasını sağlayan ilk 10 dakika, kalan sürenin keyifli geçeceği izlenimini verdi. Tempoyu artıran, iki tarafın da golü amaçlayan futbol anlayışları, ligin ilk haftasına denk gelen bir maç için sporseverler açısından hoş bir sürpriz oldu.

Hamleler birlikte oldu

Ev sahibi olsa da sonuçta daha bir kaç gün önce, yeni transferlerle kadrosunu daha da güçlendirmiş olan geçen sezonun şampiyonunu yenerek Süper Kupa’yı kaldıran rakibi karşısında Trabzonspor, zaman zaman savunmada aksasa da pozisyon üretiminde artısı fazla taraf oldu. Ama bu durumu skora yansıtamadı. Teknik adamların oyuna müdahaleleri, birbiri hamlelerine karşılık vermek gibi değil, birlikte oldu. Yanal maçın başındaki hatasının etkisiyle bir türlü normale dönemeyen Okay’ın yerine Bero, Akçay da, sakatlanan Traore’nin yerine Musa ile oyuna devam etme kararlarını uygulamaya koyduktan sonra tempo yine arttı. Bir o kalede bir bu kalede yoğunlaşan sonuçsuz gol girişimleri tribünlerin adrenalini yükseltti. Bero ve Burak son vuruş beceriksizlikleriyle, Kucka da Konyaspor’un girişiminde bir kaleci becerisiyle topu çizgiden çıkarmasıyla bu pozisyonlara damga vurdu.

Son sözü söyledi

Futbol kalitesi hayli yüksek bu karşılaşmanın daha çok golü hakettiği düşüncesi bir futbolsever olarak bizlerde, kendi sahasında 3 puanı elde edememenin üzüntüsü de tribünlerde ezikliğe neden olmak üzereyken “Kral” yeniden sahne aldı ve “Son sözü ben söylerim” dedi. Ligimize Kral geldi, hoş geldi.

YORUM YAZ