MENÜ

İzleyeceğiz

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Trabzonspor Genel Kurulu nihayet yapıldı ve gündem artık değişti. Şimdi zaman; Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu’nun dediği gibi icraat zamanıdır.
İbra konusunda Genel Kurul’dan çıkan karar, her ne kadar camiada bir burukluk yaratmışsa da, seçilen ekibin hedeflerindeki yüksek gerçekleşebilirlik oranı, kaybeden adayın da ‘iç barış adına’ açıklamaları umut vericidir. Zira, Bordo-Mavili renklere gönül verenler, huzur ararken, ütopik söylemlerle yükselen çıtanın, özünde olduğu yerle ilgili uğradıkları hayal kırıklıklarını yeniden yaşamak istemiyorlar.
İbra olayı; başlı başına hukuki bir sorun. Gönül isterdi ki hiçbir spor kulübümüz böyle durumla karşılaşmasın. Bundan sonraki gelişmelerde mevcut yönetimin herhangi bir dahli söz konusu olamaz. Trabzon Valiliği Dernekler İl Müdürlüğü ibra edilmemenin nedenlerini araştırıp bir karara varacak.
Şener ve ekibinin, ‘teknik direktörle devam’ kararı, en azından sezon sonuna kadar birbirlerini tanıma adına doğrudur. Önümüzdeki sezona yönelik hedefleri ve bunlara ulaşmak için izleyecekleri yol konusunda fikir ayrılıkları olmadığı takdirde, karşılıklı herhangi bir ön yargının etkisinde kalmadan devam etmeleri, istikrar adına gereklidir.
Transfere gelince; Trabzonspor’da son iki yıl iki ayda maddi açıdan uğranılan zararlar bir yana, uluslararası alanda kendini alay konusu yapan Ersen Martin skandalı yaşanmıştır. Her üye, Şener ve ekibinin, ‘yıldız değil yıldız adayı, menacerlerin değil, Trabzonspor’a gönül vermiş teknik adamların yönlendirmeleriyle, en önemlisi ihtiyaca göre transfer taahhüdünün’ takipçisidir. Transfer, tek başına, yarın bir başka kulüpte görev alacak teknik kadroya olduğu kadar, menacerlerin etkisinde kalan yöneticilere bırakılmayacak kadar da ciddi ve önemlidir, izleyeceğiz.

YORUM YAZ