MENÜ

Hariçten gazel...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Eğer güvendiğimiz isim Sedat Tunalı yazmamış olsa, hiç dikkate almayacaktık. Şöyle buyurmuş eski başkan, Tunalı ile söyleşisinde:
“Ersun Yanal’ı para için bırakmasınlar, gerekirse farkını ben öderim.”
Soru 1: Yanal konusunda madem bu kadar hassastı sayın eski başkan, neden görevden ayrılırken, o zamana kadar kendi imzaladığı sözleşme gereği 600 bin YTL’yi aşkın hak edilmiş alacağının sadece 85 bin YTL’lik bölümünü ödemiş, kalan borcu yeni yönetime bırakmıştı?
Soru 2: Trabzonspor sevdalısı eski başkan, kulüp tarihinde bir ilk olan ‘ibra edilmeme’ dinamitinin fitilini ateşleyen ve maalesef eski saymanını ‘yalan konuşmuş kişi’ konumuna sokan Marcelinho’nun bonservis bedelini bağışlamış mı acaba da, Ersun Yanal’ın ücretini bu kadar düşünüyor?
Bu soruların tatmin edici bir yanıtı ancak Tunalı’ya verilen beyanatın ciddiye alınmasını sağlar. Aksi, ‘hariçten gazel okumaktır.’ Yeri gelmişken; eski başkan yardımcısının 100 bin Dolar’lık bağışının kulüp hesaplarına ulaşıp ulaşmadığı konusunda yönetimden açıklama beklemekteyiz.-
Meraklılarına; bu kulübe futbolcu, kaptan, alt yapı sorumlusu, teknik direktör ve başkan olarak hemen her kademede hizmet götürmüş kişi sıfatına sahip Özkan Sümer’e yönelik yıpratma kampanyasını, çirkin bir davranış olarak görüyoruz. Belgeyi yayınlayan meslektaşlarımız gazetecilik yapmıştır, görevleridir. Ama belgeyi sızdıranlar, çıkıp mertçe amaç ve düşüncelerini açıklamadıkları sürece, tarafımızca bu kampanyanın çirkin birer ferdi olarak anılacaktır.

YORUM YAZ