MENÜ

Gecikme!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sadri Şener’in, 100 gün arifesinde icraatlarıyla ilgili Fanatik için yaptığı özel açıklamalara taraftar yorumlarının kısa özeti şöyle:
Sinan Çelik, “Sabır ve istikrar şart ama ortada hiç bir şey yok” derken, Yavuz Uzun ve Sefa Gürel’in tepkileri aynı, söylemleri farklı: “İnşallah Albayrak dönemi gibi olmaz: Söz çok, icraat yok. Siz de onlar gibi olmayın ve seyirciyi küstürmeyin.”
“Başkan doğru düzgün konuşuyor. Yapmak istedikleri şeyler güzel, ancak hepsini gerçekleştiremeyecekleri aşikar. Şu an taraftarın dilinden anlayan bir yönetime sahip olduğunuzu unutmayın. Biraz sabır. Her şey güzel olacak” şeklinde yorum yapan Barış Velioğlu’na karşılık, Özgür Bıçakçı’nın tepkisi şöyle: “Sizden öncekiler de aynı şeyleri söylüyorlardı. Transfer yapacağız dediniz ama paranız yok, lütfen yapabileceğiniz şeyleri söyleyin de bizi umutlandırmayın.”
Hasan Bulut, transfere takılı kalmayanlardan: “Transfer olmalı tamam ama asıl Başkana kulak verin. Önemli olan kalıcı işler sahadaki, futbola temel oluşturacak şeyler. Trabzonspor Anadolu’nun bağrından Avrupa’ya bu anlayışla açıldı.”
Duran Şentürk, transferde daha somut adımlar atılması gerektiğini söylüyor. Birol Karali, yönetimden çok umutlu olanlardan: “Başkan çok iyi işler yapıyor, Trabzonspor’un yolu açık. Bize düşen destek olmaktır.”
Final yorumu Fatih Öztürk’ün: Bunların tümü olsun da geç olsun önemli değil, masal olmasın.”
Bu yorumlardan çıkardığımız sonuç: Taraftar yönetime güveniyor ama transfer nedeniyle kaygı duyuyor. Genel olarak Sadri Şener’in dile getirdiği icraatlar onları memnun etse de, burada takım performansının düşüklüğünün, en iyi kulüp performansını gölgede bırakacağının acı mesajı veriliyor. Dikkate alınmalı.
Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacisalihoğlu, yorumları dikkatle okuduğunu söylüyor ve ekliyor: Biraz sabır lütfen. İstesek yarın söz konusu isimlerin tamamına imza attırırız. Ama kasamızdan 3-5 milyon Euro daha fazla para çıkmasına neden oluruz. Bu kadar sorumsuz davranamayız. Pazarlık gücümüzü sonuna kadar kullanıyoruz. Maliyet-beklenti dengesini kuramadığımız oyuncuların alternatiflerini devreye sokuyoruz.”
Taraftar tepkisi yönetici değerlendirmesi böyleyken, taraftarca adı “gecikme” olarak konulsa da, bunu dikkate almak zorunda olan yönetimin transfer konusundaki tavrına genel olarak hak verdiğimizi de söylemeden geçemeyeceğiz. Yani “Gecikiyorsunuz” değil, “Bekliyoruz” diyoruz.

YORUM YAZ