MENÜ

Galatasaray'a şok! Fernando Muslera sakatlandı, açıklama geldi

Galatasaray'da Fernando Muslera şoku yaşanıyor. Trabzonspor maçında sakatlanan Uruguaylı kaleci, acılar içerisinde yerde kalırken sedyeyle kenara alındı. Tecrübeli ismin sakatlığıyla ilgili Sarı Kırmızılı camia endişe içinde beklerken kulüpten açıklama geldi.

Galatasaray'a şok! Fernando Muslera sakatlandı, açıklama geldi

Süper Lig'de 23. haftanın en kritik maçı İstanbul'da oynandı, 11’i ligde 3’ü kupada olmak üzere son 14 resmi maçını kazanan lider Galatasaray, Trabzonspor'u konuk etti.  Okan Buruk yönetimindeki Sarı Kırmızılılar, seyircisinin de desteğiyle 3 puanı kapıp seriyi sürdürmek ve en yakın takipçisi Fenerbahçe ile arasındaki 6 puanlık farkı korumak istiyordu. 

Haberin Devamı

Kötü gidişata 'dur' demek istediler
Hatayspor mağlubiyeti sonrası evinde Antalyaspor'u 2-0'la geçerek moral depolayan Abdullah Avcı'lı Trabzonspor ise deplasmandaki kötü gidişatını zorlu maçta durdurmanın hesaplarını yapıyordu. Ancak olmadı...

Seri 15 maça çıktı!
Okan Buruk'un planları tuttu. Cim Bom, 12. saniyede Maxi Gomez'in attığı golle 1-0 geriye düşse de 18'de Dries Mertens ve 53'te Mauro Icardi'nin (pen.) golleriyle 2-1 kazanmasını bildi. Serisini 15 maça çıkartan, puanını da 54'e yükselten Sarı-Kırmızılılar dev galibiyete çok sevinemedi. 

Yerini Okan Kocuk'a bıraktı
Karşılaşmanın 82. dakikasında kaleci Fernando Muslera sakatlandı. Bartra'yla girdiği mücadele sonrasında sakatlık geçiren Uruguaylı eldiven oyuna devam edemedi, sedyeyle kenara geldi. Kalan bölümde Aslan'ın kalesini Okan Kocuk korudu. Uruguaylı Milli kaleci stattan koltuk değnekleriyle ayrıldı.

Haberin Devamı

İşte o anlar:

Galatasaraya şok Fernando Muslera sakatlandı, açıklama geldi

Okan Buruk: Umut ediyoruz ki uzun bir şey olmaz

Yaşadığı sakatlık sonrasında oyuna devam edemeyen Muslera’nın ağrıları olduğunu dile getiren Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, “Bu akşam film çekilecek. Bir darbe aldı. Ağrısı var, aşağını üzerine basmakta zorlanıyor. İnşallah önemli bir şeyi yoktur. Dokunulduğunda çok ağrı var. Umut ediyoruz ki uzun bir şey olmaz. Ligimiz için de önemli bir marka. Önemli bir performans sergiliyor. 3, 5 günlük bir şey olur inşallah, biz de rahat ederiz” şeklinde konuştu.

Galatasaraya şok Fernando Muslera sakatlandı, açıklama geldi

Okan Kocuk: Bu galibiyeti Muslera’ya armağan ediyorum

Müsabakanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Okan Kocuk, “Öncelikle Nando’ya geçmiş olsun diliyorum. Hiç kimse sakatlık olsun istemez. Ben de böyle bir şekilde kaleye geçmek istemezdim ama tabii Galatasaray burada önemli olan. Bayrağı ondan teslim aldım ve görevimi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğim. Durumunu bilmiyorum umarım önemli bir şeyi yoktur. Muslera, Galatasaray için önemli bir oyuncu. Bugün sahadan galibiyetle ayrıldık, çok mutluyum, bu galibiyeti de Muslera’ya armağan ediyorum” ifadelerini kullandı.

Galatasaraya şok Fernando Muslera sakatlandı, açıklama geldi

Kerem Aktürkoğlu: Muslera her futbolcu gibi bizim için çok değerli

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Kerem Aktürkoğlu, "Muslera talihsiz bir sakatlık yaşadı. Durumu MR çekildikten sonra belli olacak. Umarız ciddi bir şeyi yoktur. Galibiyet biraz arka planda kaldı. Muslera her futbolcu gibi bizim için çok değerli. Kaptanımız. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur ve yanımızda olur.” dedi.

Galatasaray'dan geçmiş olsun paylaşımı:

Galatasaraya şok Fernando Muslera sakatlandı, açıklama geldi

İlk açıklama geldi!

Sarı-Kırmızılı ekipten bu paylaşımın hemen ardından yeni bir duyuru daha geldi. Cim Bom, "Sağ ayağına darbe alan Fernando Muslera’nın durumu yapılacak tetkikler sonrasında belli olacaktır" ifadelerini kullandı.

Darbeye bağlı kanama ve kısmi çökme...

Saatler sonra ise MR sonucu çıktı. Bu kez Galatasaray, "Kaptanımız Fernando Muslera’nın sponsor hastanemiz Liv Hospital’da yapılan tetkiklerinde, ayak sırtı kemiklerinden birinde darbeye bağlı kanama ve kısmi çökme tespit edilmiştir. (Navicular İmpaksiyon)" açıklamasında bulundu.

 

YORUM YAZ