MENÜ

Galatasaray'da büyük maçların fark yaratanı Mauro Icardi! Trabzonspor'u da boş geçmedi

Galatasaray, Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Trabzonspor ile karşı karşıya gelirken yine golcüsü Muaro Icardi'nin yıldızlaştığı bir maç oldu. Arjantinli yıldız, büyük maçlarda yaptığı skor katkısıyla fark yaratmaya devam ediyor.

Galatasaray'da büyük maçların fark yaratanı Mauro Icardi! Trabzonspor'u da boş geçmedi

Galatasaray, Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Trabzonspor'u ağırladı. Sarı-Kırmızılılar, şok bir golle geri düştüğü mücadelede geri gelerek Mauro Icardi ile de öne geçmeyi başardı ve maçtan 2-1'lik skorla galip ayrıldı. 

Haberin Devamı

KARŞILAŞMA ŞOK GOLLE BAŞLADI

Mücadelenin henüz 13. saniyesinde Galatasaray, şok bir golle geri düştü. Sarı-Kırmızılıların savunmada yaptığı hata sonrası Maxi Gomez, Trabzonspor'u öne geçirmeyi başardı.

ICARDI'NİN ASİSTİNDE BERABERLİK GELDİ

Maça başlarken yediği şok golle geri düşen Galatasaray, 18. dakikada Dries Mertens ile beraberliği yakaladı. Mauro Icardi'nin pasında şık bir vuruş yapan Mertens, takımına beraberliği getirdi.

Galatasarayda büyük maçların fark yaratanı Mauro Icardi Trabzonsporu da boş geçmedi

Dries Mertens'in Galatasaray forması altında resmi maçlarda attığı ilk golde de asisti yapan isim Icardi'ydi. 23 Ekim'de Galatasaray, sahasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kalırken Mertens, Icardi'nin pasında Galatasaray forması altındaki ilk golünü kaydetmişti.

PENALTIDA HATA YAPMADI

Haberin Devamı

İlk yarıda beraberliği yakalayan Galatasaray, ikinci yarıda ise oyuna giren Yunus Akgün'ün Trezeguet'nin müdahalesi ile yerde kalması sonucunda penaltı kazandı. Penaltıda topun başına geçen Mauro Icardi, takımını öne geçiren isim oldu.

Galatasarayda büyük maçların fark yaratanı Mauro Icardi Trabzonsporu da boş geçmedi

Giresunspor deplasmanında bir penaltı vuruşundan yararlanamayan Icardi, geçtiğimiz hafta Ümraniyespor karşılaşmasında Panenka penaltısı ile golü bulmuştu. Trabzonspor karşısında da penaltı vuruşunu kullanan Mauro Icardi, top ve Uğurcan Çakır'ı farklı köşelere yolladı.

BÜYÜK MAÇLARDA FARK YARATIYOR

Galatasaray formasıyla ligde çıktığı 12 maçta 9 gol, 6 asistlik skor katkısı sağlayan Mauro Icardi, özellikle büyük maçlardaki performansıyla dikkat çekiyor. Arjantinli yıldız; Beşiktaş, Başakşehir ve Fenerbahçe gibi zirve yarışı veren rakiplere karşı attığı gollerden sonra Trabzonspor karşısında da skora önemli katkı sağladı.

Galatasarayda büyük maçların fark yaratanı Mauro Icardi Trabzonsporu da boş geçmedi


EN AZ 2 GOLE KATKI!

Icardi'nin büyük maçlardaki skor katkısı tek golle sınırlı kalmıyor. Arjantinli yıldız, zirve yarışında önem taşıyan mücadelelerde en az 2 gole etki yapmış durumda.
İç sahada Galatasaray'ın 2-1 kazandığı Beşiktaş maçında 2 gol atan Icardi, deplasmandaki 7-0'lık Başakşehir galibiyetinde 1 gol, 2 asist ile oynamıştı. Fenerbahçe derbisine yedek kulübesinde başlayan ve 75. dakikada oyuna giren Icardi; kısa sürede 1 gol, 1 asistlik katkı sağlamıştı. Trabzonspor maçında da Icardi; yine 1 gol, 1 asist ile yıldızlaştı.

Haberin Devamı

GALATASARAY TARİHİNDE BİR İLKİ BAŞARDI

Mauro Icardi, aynı sezon içinde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'a gol atan ilk Galatasaraylı oyuncu oldu. Maç sonunda buna ilişkin görüşleri sorulan Arjantinli golcü, "Gol için de asist için de çok memnunum. Takım adına çok mutluyum. Birçok maçı üst üste kazanmış olduk. Maç maç, hafta hafta gidiyoruz. Önümüzdeki hafta biraz iznimiz olacak ve ondan sonra da yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Galatasarayda büyük maçların fark yaratanı Mauro Icardi Trabzonsporu da boş geçmedi

12'de 12 yapmalarına ilişkin görüşleri de sorulan Arjantinli yıldız, "Büyük bir takıma karşı oynadık. Zor olacağını biliyorduk zaten maçın. Erken yediğimiz gol, daha da zorlaştırdı durumu ama futbol bu, böyle şeylerle karşılaşabiliyoruz. Geri dönmeyi bildik. Hem takımım hem kendim adına memnunum. 12'de 12 yapmayı başardık. Aynı yolda devam etmemiz, kazanmaya devam etmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ