MENÜ

Kerem Aktürkoğlu: Muslera bizim için çok değerli

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, 2-1 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Sakatlanan Fernando Muslera'nın en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni eden Kerem, galibiyeti taraftarlarına armağan etti.

Kerem Aktürkoğlu: Muslera bizim için çok değerli

Süper Lig'in 23. haftasında konuk ettiği Trabzonspor'u 2-1 mağlup eden ve 12 maçlık galibiyet serisi yakalayan lider Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 

Haberin Devamı

'Galibiyet geri planda kaldı'

Sakatlanan Fernando Muslera'nın en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni eden Kerem, "Muslera talihsiz bir sakatlık yaşadı. Durumu MR çekildikten sonra belli olacak. Umarız ciddi bir şeyi yoktur. Galibiyet biraz arka planda kaldı. Muslera her futbolcu gibi bizim için çok değerli. Kaptanımız. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur ve yanımızda olur." dedi.

'Geriye düştük ama bu bizi yıldırmadı'

3 puanı taraftarlarına armağan eden milli oyuncu, "Çok güzel bir galibiyet oldu. Geriye düştük ama bu bizi yıldırmadı. Dönebileceğimizi biliyorduk. Bu maçı çevireceğimizi biliyorduk. Taraftarımız harikaydı. Bu soğuk havada bizi 90 dakika boyunca desteklediler. Bu galibiyeti onlara armağan ediyoruz." dedi ve ekledi:

Haberin Devamı

'Moral bozucu olabiliyor ama buradan kalkabilmek önemli'

"Böyle bir şekilde maça başlamak kimse istemez. Moral bozucu olabiliyor ama buradan kalkabilmek önemli. Bizim için en büyük faktörlerden birisi ne olursa olsun sahada vazgeçmiyoruz. Maçı çevireceğimize inanıyoruz. Bugün de aynısı oldu. Arkadaşlarımızla konuşup birbirimizi motive ettiğimiz anda bu maçın döneceğinin farkındaydık. Hepimiz için çok güzel bir galibiyet oldu."

YORUM YAZ