MENÜ

Emre Belözoğlu'ndan Morutan itirafı! Fenerbahçe taraftarlarına sitem

Süper Lig'in 28. haftasında kendi sahasında İstanbulspor ile oynadığı maçın ardından açıklamalarda bulunan Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Morutan ile ilgili gerçeği duyurdu. Ayrıca Belözoğlu, kupada Fenerbahçe taraftarıyla yaşadıkları durumu da anlatarak sitem etti.

Süper Lig'de 28. hafta maçında Ankaragücü ile İstanbulspor karşı karşıya geldi. Ev sahibi takımdan kaleci Ertaç Özbir'in ilk yarıda kırmızı kart gördüğü mücadele karşılıklı gollerle 1-1 tamamlandı.

Haberin Devamı

KORKU DOLU ANLAR

38. dakikada İstanbulspor'da Emir Kaan Gültekin savunma arkasına sarktı. Bu esnada MKE Ankaragücü kalecisi Ertaç Özbir kalesinden çıkıp rakibine sert bir müdahalede bulundu. Pozisyonun ardından Ertaç direkt kırmızı kartla oyundan atılırken iki futbolcu da yerde hareketsiz şekilde kalınca korku dolu anlar yaşandı. Emir Kaan, oyuna devam edemedi ve yerini Pedrinho'ya bıraktı. İki futbolcu da sedye ile kenara geldi ve oyun yeniden hareketlendi.

BELÖZOĞLU'NDAN ÇARPICI SÖZLER

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, kazanabilecekleri bir maçtan beraberlikle ayrıldıklarını söyledi.

Takımının maçta çok iyi mücadele ettiğini belirten Belözoğlu, "Böylesine iyi başladığımız bir maçın 30 tane farklı senaryosu olsa ve en kötüsü ne olacak deseler bugün başımıza o geldi. Sabretmemiz gereken bir süreçteyiz. Bundan sonraki 10 haftada net bir şekilde kümede kalmak için mücadele vereceğimizi söyleyebilirim. Bu takım kümede kalmak için mücadele etmek zorunda. Başak bir hedefi yok. Bunun dışında bir hedefi olan varsa ben buna katılmıyorum. Net bir şekilde kümede kalmak için mücadele vereceğiz. Ankaragücü kendi gücüyle elinden gelen her şeyi yapsa da çok yalnız, sahanın içerisinde de çok yalnız" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Emre Belözoğlundan Morutan itirafı Fenerbahçe taraftarlarına sitem

MORUTAN GERÇEĞİ

Rumen futbolcu Olimpiu Morutan hakkında konuşan Emre Belözoğlu, "Oyuncuların üzerinde kulüplerin yapmış olduğu bazı anlaşmalar var. Morutan eğer bu kulüpte 11'de maç oynamaya devam ederse, kulüp ödeyemeyeceği bir külfetin altına girecek. Morutan’ın 11 oynaması bu saatten sonra kolay gözükmüyor. Bunu herkes kendince yorumlayabiliyor, çok kolay bir şey değil futbolu konuşmak. 'O oynuyor, bu oynamıyor' diye herkes hiçbir şey bilmeden konuşuyor. Morutan’ın durumunu kendisiyle de konuştum. Oynaması durumunda kulüp ödeyemeyeceği bir bonservisle karşı karıya kalacak. O yüzden Morutan ile ilgili tercihim performansa bağlı değil. Saponara'nın oynamaması ile ilgiliyse, 10 kişi kalmış bir takım için daha dinamik oyuncuları tercih ettim" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Emre Belözoğlundan Morutan itirafı Fenerbahçe taraftarlarına sitem

HAKEM İSYANI

Maç içerisinde hakemin verdiği kararlar hakkında sorulan soruya cevap veren Belözoğlu, "Çok kötü bir hakem performansı vardı. Hakemlerden memnun olmak 'Polyannacılık' oynamaktan öteye gitmez, çok kötü bir performans vardı" dedi.

FENERBAHÇE TARAFTARINA SİTEM

Haber Global'e de konuşan Emre Belözoğlu, Türkiye Kupası'nda oynadıkları Fenerbahçe maçında, sarı-lacivertli taraftarların kendisine yönelik tepkilerine değinerek, “Hayatımda 150 yıl yaşasam, asla başıma gelmez diyeceğim bir şey oldu. Fenerbahçe taraftarından küfürlü tezahürat duyacağımı asla düşünmezdim. İnsanı en sevdikleri vurabiliyormuş. Benim annem babam Fenerbahçeli. Ve onlara küfür edildi. Ben Fenerbahçeliyim. Gel dediler geldim, git dediler gittim. Sesimi bile çıkarmadım. Fenerbahçe aleyhine tek satır cümlem yok. Annem ve babam çok üzüldü. Oğlum da çok üzüldü." dedi.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

Emre Belözoğlu ayrıca şu sözleri de dile getirdi: "Geçen yıl Başakşehir’deyken 7-0 yenildik Galatasaray’a. Ikinci maç 1-0 bitti. Toplam 8 gol yedik. Fenerbahçe’de iki maçta Galatasaray’dan 6 gol yedi. Kupada ve ligde Fenerbahçe geldi bizi yendi. Ben ekmek yediğim yere ihanet etmem. Spor adamıyım, hangi takımla ilgili soru gelirse düşüncelerimi iletirim. Galatasaray’ın en iyi kadrosu tarihin. Ama en iyi oynayan ya da en başarılı değil. Bunu söylemem de ne var?"

Haberin Devamı

Emre Belözoğlundan Morutan itirafı Fenerbahçe taraftarlarına sitem

YORUM YAZ