MENÜ

Beşiktaş'ta Al-Musrati Fenerbahçe maçındaki kırmızı kart nedeniyle özür diledi!

Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe, sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Al-Musrati, 24. dakikada gördüğü kırmızı kartın ardından Beşiktaş'ı 10 kişi bıraktı. Müsabakanın ardından özür dileyen yıldız oyuncu, telafi etmek için elinden geleni yapacağını söyledi.

Beşiktaş'ta Al-Musrati Fenerbahçe maçındaki kırmızı kart nedeniyle özür diledi!

Fenerbahçe derbisinde 24. dakikada Fred'e yaptığı hareketin ardından hakem Volkan Bayarslan tarafından kırmızı kartla cezalandırılan Musrati, mücadelenin ardından özür diledi. 

Haberin Devamı

TAKIMINI 10 KİŞİ BIRAKTI!

Maçın 24. dakikasında Beşiktaş'ta Al Musrati, Fred'e yaptığı hareketin ardından sarı kart gördü. Volkan Bayarslan, Al-Musrati'nin yaptığı hareketi kırmızı kart şüphesiyle VAR'a çağırdı. Pozisyonu izledikten sonra hakem sarı kartı iptal etti ve kırmızı kart gördü. Bu dakikadan sonra Beşiktaş sahada 10 kişi kaldı.

Musrati'den özür paylaşımı:

Bu akşam kasti bir niyetim olmadan yaptığım hareketle takım arkadaşlarımı sahada yalnız bıraktım. Üzüntümü anlatacak kelime bulamıyorum. Takım arkadaşlarımdan, hocamdan, camiamızdan ve büyük Beşiktaş taraftarından özür dilerim. Telafi etmek için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum.

YORUM YAZ