MENÜ

SON DAKİKA: Ankaragücü - İstanbulspor maçında korku dolu anlar

MKE Ankaragücü ile İstanbulspor arasında oynanan mücadelede iki futbolcu ciddi bir sakatlık geçirdi. Sakatlık esnasında iki takım oyuncuları büyük bir endişe yaşadı. Başkent ekibinden Ertaç'ın son durumu hakkında açıklama da yapıldı.

SON DAKİKA: Ankaragücü - İstanbulspor maçında korku dolu anlar

Trendyol Süper Lig'in 28. hafta mücadelesinde MKE Ankaragücü ile İstanbulspor, Eryaman Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. 1-1 sona eren mücadelenin 38. dakikasında korku dolu anlar yaşandı.

Haberin Devamı

BÜYÜK ENDİŞE YAŞADILAR

38. dakikada İstanbulspor'da Emir Kaan Gültekin savunma arkasına sarktı. Bu esnada MKE Ankaragücü kalecisi Ertaç Özbir kalesinden çıkıp rakibine sert bir müdahalede bulundu. Pozisyonun ardından Ertaç direkt kırmızı kartla oyundan atılırken iki futbolcu da yerde hareketsiz şekilde kalınca korku dolu anlar yaşandı. Emir Kaan, oyuna devam edemedi ve yerini Pedrinho'ya bıraktı. İki futbolcu da sedye ile kenara geldi ve oyun yeniden hareketlendi.

ANKARAGÜCÜ'NDEN AÇIKLAMA

Karşılaşmanın ardından MKE Ankaragücü, kaleci Ertaç'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Kulüpten yayınlanan metinde, "İstanbulspor maçında yaşadığı sakatlık sonrası kafa travması şüphesi ile hastaneye kaldırılan Profesyonel Futbol A Takım futbolcularımızdan Ertaç Özbir'in, yapılan ilk tetkikler sonucunda sağlık durumu iyi olup tedbir amaçlı geceyi hastanede geçirecektir. Ertaç Özbir'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor en kısa sürede sahalara dönmesini temenni ediyoruz" ifadeleri yer aldı.

YORUM YAZ