MENÜ

Yalan oldunuz yalan!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Hani maçlarda bağırıyordunuz hepiniz, “Yenilsen de, yensen de taraftarın senle... İyi günde, kötü günde seninle birlikte” diye... Hani dünyanın en iyi taraftarıydınız... Hani Çarşı... Bu ayıp yeter. Dün itibariyle bin 15 kombine satılmış. Tamam, diyeceksiniz ki, “Sen önce nerede oynayacağımızı söyle ondan sonra biz kombinemizi alalım”. Görünen köy kılavuz istemez. Bu sezon İnönü Stadı’nda bitecek. Bunu bir ay önceki yazımda da yazdım. Ne Gebze, ne Kasımpaşa, ne Olimpiyat Stadı. Hepsi hayal. Gerçek olan bir şey varsa o da BJK İnönü Stadı. Bakmayın yönetim şimdi hatasından dönüp çark edemiyor. Delikanlı gibi çıkıp söyleseler, belki bu çelişkiler de olmayacak. Fenerbahçe 27 bine dayandı, Galatasaray 14 bin, Trabzonspor 11 bin bilet sattı. Haydi silkelenelim. Şarkılardaki sözleriniz gerçek olsun. Yalan olmayalım. Dün kendini fesheden Çarşı’ya karşı olan bir grup liderleriyle bana geldi ve “Ağabey, bu sene maçlarımızı nerede oynayacağız, ona göre kombine almak istiyoruz. Beşiktaş İnönü Stadı diyorsun, bak sana güvenip kombine alacağız” dediler. Acı olan, “Sana güvenip, kombine alacağız” demeleri... Ben de onlara söz verdim, “Kombinelerinizi alın, İnönü’den gidersek gelin paralarınızı benden alın” dedim. Yönetim hemen bir açıklama yapmalı, “Bu sezon müsabakaların tamamını İnönü Stadı’nda oynayacağız” demeli. “19 Mayıs’ta kazma vuracağız sözümüzde biz durduk, ancak bürokrasi durmadı” demeli. Bunu bir an önce yapmalı. Yapmalı ki, bu taraftar da gereğini yapsın. Haydi bakalım yalan mısınız, doğru musunuz 15 gün içinde belli olacak.
Şifo Mehmet’i seviyorum
Cumhurbaşkanımız soyunma odasına girmiş, milli takımı kutluyor. Herkes milli takımımızla gurur duyuyor. Ancak soyunma odasında Terim’den bir çift söz: Ben artık yokum.
Yeri miydi bu sözlerin... Yoksa kahramanlık hikayesine bir tane daha mı ekleyecektin? Hani Şifo Mehmet’e parmakla “İlk hedefiniz Akdeniz’dir, ileri” derken takındığın eda gibi... Şifo Mehmet yapmaması gerekeni yaptı, ancak kahraman Fatih Terim oldu. Maalesef milli takımın önüne geçti Fatih Terim. Ben Şifo Mehmet’i çok seviyorum... Anlayana...

YORUM YAZ