MENÜ

Ulusoy öcü değil!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Türk futbolu çok kötü bir döneme girdi. Maalesef bu dönemin baş aktörleri de siyasiler. Ne olur elinizi, ayağınızı futbolun evinden çekin. Bakın, 10 sene önce Ulusoy, milli takımı dünya üçüncüsü olarak bıraktı. Birinci torbadaydık, şimdilerde esamesi okunmuyor. Yani son torbada. Yazık... Bu işe sebep olanlar, şu anda ellerine döner bıçaklarını almış, saldırıyorlar. Neden? Niçin? Sebepsiz bir şekilde...

Amatörlere dokunmayın

Şimdi size bir şey anlatacağım... 40 senedir bu işin içindeyim. Hele amatörlerin tam içindeyim. Bugün seçim var. İlk defa amatörler bu derece kullanılıyor. Genel başkan koltuk kapsın diye. Yazık, yazık, yazık... Amatörleri bu işe alet etmeyin. Yıllardır amatörler hep tarafsızdı. Seçim günü gider oyunu atar. Çünkü amatörün tarafı olmaz. Amatör her taraftandır. Bu tarafsızlıklarından dolayı İstanbul’daki görevimden ayrıldım. Artık, ‘taraf olabilirim’ dedim. Kayıtsız şartsız Ulusoy’un yanına gittim. Hiçbir vaat istemedim, almadım da. Sadece Ulusoy’un ilk dönemlerinde bilhassa Orhan Saka döneminde neler verdiğimi, bugün de neler verebileceğimi çok iyi bilen biriyim. Dedim ya amatörde koltuk olmaz.

10 delegeye...

Benim elimle alıp, koltuğa oturttuğum kişiler maalesef bugün sırtımdan indiler. Bir Yemen Ekşioğlu gider, bin Ekşioğlu gelir. Bu makamlar kimseye kalmaz. Amatörün 10 delegesi var diye bu kadar saygısızca koltuk kavgası yapıp, bu 10 delegeyi satamazlar. Şimdi bu 10 arkadaşımıza söylüyorum. Elinizi vicdanınıza koyun, yıllardır Ulusoy ne verdi, mevcut iktidar ne verdi bir araştırın. Namuslu ve şerefli olun, kukla olmayın. Kendi öz iradenizle oyunuzu verin.

Size özgür olan, 40 senedir amatör camianın içinde olan, konfederasyon üyesi olan Yemen Ekşioğlu sesleniyor. Başkanınıza koltuk veriliyor diye, camiayı satmayın.

Özgür irade!

Keser döner sap döner, yanlış hesap bir gün öyle döner ki feleğimizi şaşırırız. Amatörler bir daha toparlanamayız. 10 delegeye sesleniyorum. Çok kilit bir noktadasınız, kukla olmayın. Bir takım kişilerin, kişisel komplekslerine alet olmayın. Adam gibi gidin, oyunuzu bileceğiniz adaya atın. Çünkü sırtınızda 6 bin kulübü temsil eden bir kurumun ağırlığı var. Bakın ağırlığı var diyorum. Lanetlenmek istemiyorsanız, özgür iradenizle oyunuzu kullanın. Geç olmadan.

YORUM YAZ