MENÜ

Taraftara yazık oluyor

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

10 gündür Beşiktaş medyasında sadece hayal ürünleri satılıyor. Satılıyor kelimesi biraz ağır oldu ama Beşiktaş taraftarına yazık oluyor. Bu hayaller satılmaktan da öte. Neler yaşandı neler? Başlayalım... Metin Albayrak, kendisi insan olarak sevdiğim bir arkadaşım. Bakın, arkadaşım diyorum. Fikret Orman’ın da yol arkadaşı. Ama ne hikmetse bu yol arkadaşlığı sezon bitmeden sona erdi. Transferler konusunda, herhalde Fikret Orman’ın çevresindeki kişilerin işin içine fazla girmesinden dolayı Metin Albayrak buna mani olmak istedi. Ve bir de altyapı komitesi başkanlığı. Metin Albayrak kusura bakmasın arkadaşım dedim ama altyapıdan ne anlıyor? Oldum olası, daha doğrusu tarihinden bu yana Beşiktaş altyapısı, hiç bu kadar kötü olmadı. Ve en önemlisi Kocaeli Birlik. Hani kongrede çıkıp 10 milyon TL’ye satın alındığı söylenmişti. Duyduk ki takımı 4 milyon TL’ye Erzurumspor’un başkanı almış. Açıklama bekliyorum. Bu 6 milyon TL nerede? Bu işin içinde kimler var? İş olmadı diye bozulunca Metin Albayrak bunu açıklamalı. Hem de ivedi olarak.

Erdal abi üzülmemeli

Erdal Karaca, Beşiktaş Yönetim Kurulu içinde en çok güvendiğim, ağabey dediğim gerçek bir Beşiktaşlı. Beşiktaş’ın açılımı ‘BJK’ yani Jimnastik Kulübü. Ne oluyor? Jimnastik ile ilgili gelişen olayları herkes biliyor. Amatör şubelerden kapatılan kapatılana. Yani aklımıza şu geliyor. 3 tane basketbol ve voleybol şubesine harcanacak para battı mı? Erdal ağabeyi üzmeye ne lüzum vardı? Üstelik bu başarılar maalesef lanetleniyor. Şimdi hentbola takmışlar. İnşallah böyle bir hata yapmazlar.

Kim götürdü? Açıklayın

Beşiktaş takımının yıllarca öve öve bitiremediği transfer komitesinden oluşan Gökhan Keskin ve Fikret Demirer’e soruyorum. Allah aşkına yalansız dolansız söyleyin. Mitrovic hariç hangi futbolcuyu Beşiktaş kulübüne aldınız? Ben bilmiyorsam o ayrı. Mitrovic geldi onu da yüzünüze, gözünüze bulaştırdınız. Gökhan Keskin ve Fikret Demirer, canlarını Beşiktaş’a feda ederler. Vallahi de billahi de eğer bu isimler Beşiktaş’ın bir kuruşuna zarar veriyorlar dersem, şu an çarpılırım. Fikret ve Gökhan şimdi açıklayın. Bu parayı kim götürdü? Kulübün etrafında komisyonculardan geçilmiyor.

Kurtul onlardan

Başkan Yıllardır yazıyorum, ne olur Fikret Orman’ı rahat bırakın diye. Bu asalakların Fikret’i ve Beşiktaş’ı yedikleri yetmedi mi? Onların borçtan haberi yok galiba. Zaten borçlar da açıklanmıyor ya, neye güveniyorlar? Bunu bir bilelim. Veya bir gömü mü buldular, maden mi buldular? Lütfen bunu açıklasınlar. Senelerdir bunu yazıyorum. Allah aşkına söyler misiniz? Ümit’in abisi Ahmet Bulut ve Semih Usta. Bu kulüp sizden neler çekti! Yeter artık. Kardeşim kadar sevdiğim Fikret sana yalvarıyorum. Şu asalaklardan kurtul artık. Koskoca Beşiktaş kulübü bir menacere borçlu olur mu? 33 trilyon, şimdi yazıyla yazıyorum otuz üç trilyon.... Sadece şunu söylüyorum yazıklar olsun!

YORUM YAZ