MENÜ

İşte bu olmadı

Abone Ol Google News

Günlerin en güzeliydi. Anneler günüydü. O heyecanla cumartesi son kez Beşiktaş’ı seyretmek için 1 saat önce stada gittim. Çok üzüldüm.
Hayır Beşiktaş taraftarı bu değil, Beşiktaşlı duruşu bu değil. Takım kötü bir sezon geçirmiş olabilir. Ben de katılıyorum, yönetim çok büyük hatalara imza atmış olabilir. Teknik direktör yanlış kadro çıkartabilir, ama bunlar, tribünlerin küfür etmesini gerektirmez. Tribünler ayıp etti... Ancak beni en çok üzen, ne oldu biliyor musunuz? Stadı yıkıp, yeni bir stat yapmak için elinden geleni yapan bu insanlara küfür edilmesine... Bu hakkı nereden buluyorlar, nasıl küfür ediyorlar?
Sakın taraftar olduğunuzu iddia etmeyin. Beşiktaş taraftarlığı bu değildir. Çok üzüldüm. Yani adam gibi bir statTa adam gibi bir ortamda küfürsüz bir gün geçirmeyecek miydik? Sadece küfür yüzünden hakemlerin çalmış olduğu 10 puanın çoğunda sizin de hisseniz var.
Hele maçın hakemi Özgüç Türkalp’e edilen küfürler ayıbın da ötesi, rezillik. Hakem camiasında adamlılığıyla, efendililiğiyle en önde gelen bir isim. O çocuğa edilen küfürler, bir tanenize yapılsa neler yapmazsınız...

Haberin Devamı

Batuhan çok
karakterli

Batuhan B Genç oyuncusu iken A takıma alındı, oynatıldı. Süper Genç ve Paf’ı görmeden. Bu konuda Ertuğrul Sağlam’a ricada bulundum. Batuhan’ın çocuk olduğunu o gün de biliyorduk. Bugün de Batuhan çocuk. Polis oğlu, babasının adamlığına hele Beşiktaşlı’lığına kimse laf söyleyemez. Biliyor musunuz Batuhan’ın babası da yıllarca Beşiktaş’ta kalecilik yaptı... Batuhan yetiştiği çevre olarak devamlı desteklendiğinden biraz şımarık olabilir. Bakın şımarık diyorum, terbiyesiz, ahlaksız değil. karaktersiz hiç değil. Antalya’daki U-17 finallerinde yaptığı bir hareketten dolayı vatan haini ilan edildi. Bazılarının içki masalarında yazdıkları yazılara meze oldu. Batuhan çocuk, hem de küçük bir çocuk. Batuhan kolay yetişmiyor, ondaki saygı ve terbiye çoğu yaşındaki futbolcularda yok. Gelin görün onu miniminik ve minik takım oyuncularıyla hep içiçe. Neden? Ruhu çocuk. Onun için bu çocuklarımıza lütfen sahip olalım.

Haberin Devamı
YORUM YAZ