MENÜ

İğnenin ucu gözüktü

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bu kadarı da pes artık. 10 gün geçti, akıllarda hâlâ Fenerbahçe-Beşiktaş maçı var. Yıllarca Beşiktaş’a çuvaldız batıyordu. İğnenin ucu gözüktü, Fenerbahçe’nin başta Mahmut Uslu ve Aykut Kocaman’ın ayranı kabardı. Susmak bilmiyorlar. Beşiktaş ne kadar çok acıtmış be kardeşim... Akhisar’ın defansını Beşiktaş mı kurdu? Pozisyonları yok. Önce ayıpların temizlemeliler. Bakın, Ali Palabıyk depreminin artçı şokları Vodafone Park’ta 90 dakika açıkça kendini hissettirdi. Fırat Aydınus’u inanın oğlum Hakkı kadar severim ancak Okay Yokuşlu’nun sarı kartı var, Cenk gidiyor. Beline sarılmış çekiyor. Fırat faul veriyor. Vermese bile önce sarı kart var. İkinci sarıdan atsana Okay’ı.

Yazık oluyor

Quaresma, Atiba, Oğuzhan ve Cenk ilk 11’de yok. Yani takımın yüzde 40’ı sahada değil. Peki sahadakiler ne yaptı? İstediğimizi aldık mı? Gol atmasına rağmen Lens, Quaresma’yı çok arattı. Lens’den çok ümitliydim. Kulübede kala kala körelmiş. Hele Lens’in bir pozisyonu var ki atsa 3 olacak. Dönen top o ana kadar başarılı olan Fabri topu kaleden çıkardı. Fenerbahçe maçının bir artçısı da Şenol hoca. Zaten Fener maçlarına 1986’dan

beri bir fobisi var. Bu maçlarda hep fiyasko. Hele dünkü maçta oyun bir ara öyle bir hal aldı ki tenis maçı gibi bir defanstan bir defansa orta saha oyuncuları sadece birbirine bakıyor. Hal böyle olunca beraberlik de kaçınılmaz oldu. Ve tabii ki Beşiktaş’a yavaş yavaş yazık oluyor.

YORUM YAZ