MENÜ

Hocam bu korku niye?

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Rakibinden korkup çekinirsen, kendi oyun anlayışından çok uzaklaşırsan, rakibinin oyununu kabul edersen beraberliğe katlanırsın. Top ayağına geldiği zaman onunla kavga eden Kerim ve Cenk, rakibe sadece eşlik etmektenbaşka birşey yapmadılar. Eğer top rakip sahada 20 saniye kalamıyorsa, defanstan çıkamıyorsun ve rakibin üstünlüğününde kabul etmiş oluyorsun.Şenol hoca “Kaybedersem hasar büyük” diyor,ancak oyun da çok küçük kaldı.

Aboubakar formdayken...

Quaresma. Huylu huyundan vazgeçmiyor. Hasan Ali’ye yaptığı faul sonrası, zaten bir şey oynamıyordu. Hocanın en doğru hareketi kemedi atıp, Q7’yi yanına almasıydı. Beşiktaş eğer dün yukarıda belirttiğim gibi kokmasaydı, biraz Fener’in üzerine gidip hep karşılayan olmasaydı Fabricio da bu kadar yere yatmazdı. Volkan Demirel ölü toplar dahil yere yatmadı. Şimdi yine Şenol Hoca’ya laf söylüyorsun diyecekler. Abobakar iyi ise kulübede oturmaz ve en zayıf halka olan Cenk sahada olmaz. Gergin, pozisyonsuz bir maç oldu. Ancak Hüseyin Göçek çok iyi niyetliydi. Bütün bu iyi niyetinin maalesef futbolcular yanlış kullandı. Eğer dünkü maçta kart sayısı daha fazla olmamışsa bu, Hüseyin Göçek’in iyi niyetindendir.

Gökhan’a haksızlık yapıldı

Haftalardır konuşuluyordu. Başakşehir’in berabere kaldığı bir haftada Fenerbahçe’den alınan bir puan başarı sayılabilir. Ancak gözle görülür bir durum vardı. O da Fenerbahçe taraftarının “sahibinin sesi” gibi, saki Gökhan vatanını satmışçasına yaptığı saygısız hareketleri. Hayır! Çok iyi biliyorum, üç ay bekledi. Şener’e verilen sözlerden dolayı Gökhan’ı kale bile almadılar. Önce iğneyi kendilerine, sonra çuvaldızı başkalarına batırsınlar. Kimse Gökhan’a kızmasın. O Beşiktaş’a Fenerbahçe yönetimini hediyesidir. Dünde sahanın en etkilil isimlerindendi.

YORUM YAZ