MENÜ

Hoca sadece izliyor

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Hafta içinde takımla bir fiil temas içinde olmadığımızdan, hocanın kadro tercihine saygılı olmalıyız. Ancak belli ki Şenol hoca takım bütünlüğünü bozmamak ve istikrarı korumak için hâlâ geçen seneki kadroda ısrarlı. Lens, Negredo, Medel ve diğerleri... İnşallah darılmaz. Çünkü bu futbolcular buraya oynamak için geliyorlar. Futbolcularla takım arasında bir kopukluk olmaması için Tamer Tuna’nın yokluğunda aradaki dengeyi sağlamak için oyuncularla Şenol Güneş’i direkt temas ettirmemek lazım. Çünkü Şenol Güneş’in yapı itibariyle bu konuda eksik olduğunu biliyoruz.

Oğuzhan ortada yoktu

Dünkü müsabakada benim en çok dikkatimi çeken, Oğuzhan’ın performansıydı. Daha doğrusu Lucescu tarafından milli takım açıklanınca Oğuzhan’ın olmaması taraflı tarafsız herkesin beklentisiydi. Maçtan önce, Mircea Lucescu’ya söylemek istediğim bazı şeyler vardı. Ancak dün maalesef Oğuzhan’ın performansının ardından Lucescu’ya, “Özür dilerim” demek geldi içimden. Yazık... Hâlâ Oğuzhan mirasını yiyor.

Maceraya ne gerek var?

Hoca’ya akıl sır erdiremiyorum. Atasözlerimizin çok güzel anlattığı durumlar verdir. Mesela; taşıma suyla değinmen dönmez derler. Beck varken, Adriano ile macera aramaya ne lüzum var? Bursa’nın golünde sağ bek Adriano meydanda yok. Aksi gibi sol taraftaki Caner’de ortada yok. İkisini de ara ki bulasın. İki senedir her maçtan sonra maalesef Cenk kalemimizden kısmetini alıyor. Hatta tatsız anlar bile yaşadık. Hala durması gereken yeri santraforun faul yapmamasını gerektiğini öğrenemedi. Kadroda değişim şart.

YORUM YAZ