MENÜ

Hep Beşiktaş

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İsrail’de alınan 3-1’lik netice, Hapoel takımının İnter’i elemesi kafaları karıştırmıştı. Üstelik müsabakadan önce alınan tepkiler maalesef insanların sabrını taşırmıştı. Hem de bu tür emniyet tertibatları alınırken, kendi halkına gevur eziyeti yapmayacaksın.

Şenol Güneş, elindeki kadronun olabileceğinin en iyisini sahaya, vurucu timlerini de kulübeye yanına alarak, işi sağlama almak istedi. Nitekim, 70. dakikada oyuna giren Cenk Tosun, işlemi tamamladı. Çünkü bu dakikaya kadar maalesef sıkıntılı geçiyordu. Aboubakar’ın 14. dakikadaki golü sonrası ‘işte film koptu’ dedik. Artık tribüne de sahaya da huzur gelmişti. Ancak Valerenga hezimetini yaşayan biri olarak, kafamız yine karışıktı.

Biraz gevşedi!

İlk maçtaki neticeye rağmen 27 bin 350 seyirci müsabakada. Saat 21.00’de olmasına rağmen lig maçlarındaki görüntü dün akşam vardı. Necip, Gökhan İnler, Talisca’dan kurulu orta alanda önlerinde Babel, Aboubakar, Quaresma neticede bereketli olmasa bile oyun olarak da ilk 20 dakikanın dışında sıkıntı yaşadılar. Hani derler ya rahatlık mı battı diye Aboubakar’ın golünden sonra takım biraz gevşedi.

Aksi olsaydı...

Necip, Gökhan İnler, Marcelo takımda ayakta kalan isimler oldu. Quaresma-Tolgay değişikliği aslında benim Beşiktaş orta sahasında olmasını istediğim, fizik gücü yüksek, mücadele gücü ön planda olan bir görüntü. Müsabakanın Sloven hakemi ilk yarım saatte Hapoel’in penaltı kokan pozisyonlarında takdir hakkını Beşiktaş lehine kullandı. Aksi olsaydı ne olurdu bilmem! Yalnız bildiğim bir şey var... Bu oyundaki futbol anlayışı Galatasaray maçında çok baş ağrıtır. Ayaklar yere sağlam basmalı. Osmanlı ve Fenerbahçe elendi, hep Beşiktaş.

YORUM YAZ