MENÜ

Divan başkanı Karadeniz'e...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Divan Başkanımız Yalçın Karadeniz, divan toplantısında alt yapıyı eleştirmiş, PAF takımı yerden yere vurmuş. Biraz değil, çok ayıp etmiş. Kendisini bir iki sefer Nevzat Demir Beşiktaş A Takımı idmanlarında görmüştük. Ne hikmetse görevi sürecinde bir gün bile Fulya’dan vazgeçtim, A takım idmanını seyrederken, ‘alt sahada neler oluyor” diye bakma ihtiyacı bile görmedi, görmek istemedi. Çünkü orada gazeteciler yoktu. Orada sevgi, saygı vardı. Kusura bakmasın, o konuşmasından sonra alt yapıyı sevmediğini yada sevmek istemediğini anladım. Sayın başkan, divandaki toplantıda Atıf Keçeci ağabeyim azıcık olsun bu konulara değindi. Biraz da benden dinle.
Öncelikle bu hafta Fulya’dan, alt yapı tümüyle çıkartılıyor. Tebligat geldi. Çocuklar ortada, sokakta kaldı, bunu biliyor musunuz? Alt yapının hedefi şampiyonluk değil, bizler neticeye değil haticeye bakıyoruz. Hatice perişan.
Bakın alt yapıdan yukarıya kaç oyuncu çıkar düşüncesindeyiz. Oradaki yöneticilerden hiç biri yarışmacı zihniyette değil, olmadı da. Yukarıya kaç oyuncu çıkarttınız, bu duygu Hüseyin Mican’da, Sinan Vardar da ve Fulya’dan bir gün bile ayrılmayan Halim Aydın’da da mevcut. Bu sezon Beşiktaş A Takımda resmi 11 maç oynayan, PAF takımından çıkan oyuncular olduğunu biliyor musunuz? 17 gencimiz PAF liginin ikinci yarısından itibaren, Süper Lig, Bank Asya 1.Lig, TFF 2.Lig’de kiralık olduğunu biliyor musunuz? Başkan PAF takımı 6. yada 16. olsa ne yazar, sen üretime bak. İşler ortada, neredeydin çok merak ettim. Üst üste rekor kırıp, 3. kez Türkiye Şampiyonu olan Beşiktaş
B Genç müsabakasında, yaş gruplarında minik takım, yıldız takım, miniminik takım, B genç takım hepsi İstanbul’da grup şampiyonu oldu. Kaleci Kaan’dan, Ali Kuçik’e kadar. Şampiyon olan takım, sahada tek Halim Aydın’ı gördü yönetici olarak. İşiniz sadece İnönü’da koltuk kapmak mı, neredeydiniz? Necip, Serhat, Serhan, Furkan, Sezer, Cebrail, Orhan ve diğerleri. Şampiyon olan B Genç hepsini alnından öpüyorum ve Halim hocayı da. Evet başkan, madem alt yapıya faydalı olmak istiyorsunuz. Gel biraz Fulya olayına el at. Gelin en azından bu işe, alt yapıya tesis yönünde destek olun. Divan iyi yerlerde diyebiliyim. Yoksa İnönü Stadı’nda maç izleyip, 5 yıldızlı otellerde divan toplantısı yapıp, seyahatlerde ön planda olmak için Beşiktaş’ta Divan Üyesi olmak mı lazım?
Bu yazıyı size çok saygı duyan Yemen Ekşioğlu üzülerek yazdı. Alt yapı için herkes konuşur, ama sizin asla konuşmamanız lazım başkan. Çok üzüldük, rencide olduk.

YORUM YAZ