MENÜ

Anti Necip'cilere

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Her takım sahaya çıktığında, en çok gururlananların isimlerin başındaydım. İki takım kaptanları Necip Uysal ve Adem Büyük yıllarca Beşiktaş altyapısında forma için ter attılar. Bu gurur benim için çok farklı. Asıl üzüldüğüm Bonus diye Manisa’ya Verdiğimiz Adem’i bu gün hara ile alamazsın. Üç sezondur söylüyorum Necip’ten sağ bek olmaz yazık oluyor diye. Minik takımdan bu güne kadar dün akşam gibi stoper ya da libero oynar diye. Diğer türlü genç oyuncuya da yazık oluyordu. 22’de kale çizgisinden topu çıkardı, 45’te Ba’ya gol pasını verdi. O hep oynadığı yerin vermiş olduğu güvendendir. Necip’i eleştirenler utanmıştır.

Dakika altı. Sahanın en iyi oyuncusu Sosa, Mert tarafından indirildi. Hakem hariç herkes penaltı dedi. O saatten sonra Özgür Yankaya’yı kaybettik. Allah rahmet eylesin! Vardığı ve veremediği tüm kararlar tartışıldı. Verdiği en doğru karar, İlhan’ın Ersek’i düşürüp penaltı yaptığı pozisyondu.

Defansını sağlam diye kuran Biliç, maalesef Adem ve Tunay tarafından bayağı zorlandı. Orada da müzmin yedek Cenk Gönen’in kalede maşallahım vardı. İki farklı Ekici yarıya başladı ama rahat değil. Daha ne istiyorsunuz diyeceksiniz. Ben de çok bir şey istemiyorum. Kalbim var. Şekerim var. Sadece rahat maç izlemek istiyorum. Oyunu genelinde Serdar, Necip, Ersan, Motta önde Veli ve Hutchinson ile kurgusu, oyunu geride kabul etti. Gökhan ve Kerim ile arada kopukluk var. Önde ise her zamanki ki Ba yalnız. Bilic buna çare bulmadı. Ba’yı rahatlatacak sürpriz oyuncuları, Sağına soluna gönderemeyip çakılı tutarsa, her rakip Kasımpaşa gibi olmaz. Geçmiş maçlarda olduğu gibi büyük sıkıntı çeker. Ersan’ı Bilic çok tutuyor. Hep diyorum bu Beşiktaş’ın oyuncusu değil, sözleşme yenileyecekmiş. Aldığı paranın yarısını getirip gitsin. Yanlış sularda yüzüyor. Olay ve Oğuzhan da formayı bir kaybetti dün kulübede idiler.

YORUM YAZ