MENÜ

Alt yapıların geleceği karartılıyor

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sevgili Fatih hocam, Türk futbolu için verdiğiniz mücadeleyi biliyorum. Herkes milli takımın paralarına takmış, itibarını kimsenin düşündüğü yok. Futbol direktörü olarak sadece A Milli Takım’ın değil, bütün milli takımların sorumlususunuz. Yaptığınız görev dağılımında kritik görevleri, bazı kifayetsiz arkadaşlara vermişsiniz. Biliniz ki bu insanlar kişisel kaprisleri yüzünden maalesef Türk futbolunun altyapısına dinamit koyuyorlar.

21 yaşında alt yapı mı olur!

Bu lig deplasmanlı olması gerekirken, bölgesel... 21 yaşına gelmiş bir adamın altyapı muamelesi görmesi, alt yapı kavramına dinamit koymaktır. Lütfen bu konu üzerinde bir daha düşünmenizi rica ediyorum. Hocam son 5 senedir Fulya’da oynayan Beşiktaş’ın; 14-15-16-17 yaş grubu takımlarından U-16 ve 17 takımları ne hikmetse bu sene Spor Genel Müdürlüğümüz’ün ve İstanbul Bölge Müdürlüğü’nün yanlış planlaması nedeniyle bu güzel tesislerden yararlanamıyor.

Aklınız neredeydi!

Balat, İstanbulspor, Ümraniye’nin Sancaktepe sahalarındaki beton gibi zeminlerde yıldız adaylarının geleceği adeta köreltiliyor. Buralarda resmen cinayetler işleniyor! Beşiktaş Fulya sahası bugün Riva tesisleri dışında Türkiye’nin en yeni, en temiz ve en sağlıklı tesisi. Bu çocukları diğer sahalarda oynatıp da, Fulya’da oynatmamak cinayet hocam. Neymiş, saha 1 metre kısaymış. Kardeşim son 5 senedir Beşiktaş U 16-17 takımlarının maçlarını Fulya’da oynatıyordun, o zaman aklın neredeydi. Ha bir de İstanbul Süper Amatör Ligi ve BAL ligi takımlarından Dikilitaş, Muradiye, Boğaziçi, Yıldız bu sahada lig maçlarına çıkıyor!..

Beşiktaş ligden çekilecek

Sevgili Cengiz Zülfikar, kusura bakma ama senin Türkiye Futbol Federasyonu’nda yönetim kurulu üyesi olarak etkinliğini biliyorum. Lütfen önce TFF Alt yapı organizasyonunun başındaki Cezmi Turan’ın kulağını bir bükün, kişisel kaprisleri bıraksın, Türk futbolunun alt yapısına dinamit koymasın. Şunu da bilin, eğer U16-17 takımlarının maçları Fulya’ya verilmezse, Beşiktaş bu iki ligden de çekilecektir. Bu böyle biline...

YORUM YAZ