MENÜ

Ah Trabzonum ah!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Trabzonspor’un son halini gördükten sonra bir Karadenizli olarak çok üzgünüm. Trabzonspor’un eğer başarısını istiyorlarsa bütün Trabzon’a sesleniyoruz. Şenol Güneş Stadı’nın açılışında şöyle bir baktığımız zaman 1970-1985 yılları arasında oynayan futbolcu kardeşlerimizin söylediği tek bir konu vardı. Trabzon’u, Trabzonlular’dan başka kimse kurtaramaz. Gelinen noktada harcanan paraların haddi hesabı yok.
O günkü başarılara baktığımızda kadroda 22 kişi içinde 20 tane Trabzonlu vardı. Bugünkü kadroya baktığımızda kadroda 2 tane Trabzonlu yok. Sonuç burada yatıyor.

Trabzon’a sahip çıkılmalı

Bugün Trabzon’un başında idari konularda Ali Kemal, Serdar, Necati, Giray Bulak, Turgay, Cemil ve diğerleri yani o gün Şenol Güneş Stadı’ndaki futbolcu kardeşlerimiz bir araya gelip Trabzon’un kurtuluşu için reçete sunsalar, çok ama çok daha faydalı olur. Bugün babadan, aileden zengin çocuklar, Trabzon’un ruhunu bilmeden yönetime geliyorlar. Ve harcanan paralara rağmen günlük başarıları bile yok. Trabzon’a, Trabzonsporlu’ya ve Trabzonlu’ya yazık ediyorlar. Reçete belli; Trabzon’a geçmişte olduğu gibi öz Trabzonlular sahip çıkmalı. Yoksa aksi takdirde ben Trabzonlu’yum diyen yönetime gelirse Trabzonspor’un ve Trabzonlu’nun mutluluğu yaşaması imkansızdır. Ali Kemal, Turgay, Necati, Mehmet Ekşi, Necdet Trabzon’un kurtuluşu sizlerde. Siz silkelenmezseniz, bağırmazsanız daha çok dizinize vurursunuz. Biz nerde hata yapıyoruz diye oturun bir düşünün.

YORUM YAZ