MENÜ

Çılgın Türkler

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Liderin rakibi yepyeni makyajıyla Manisa. Düşme tehlikesi yaşayan takımların can simidi Yılmaz Vural da cabası. Fragmanda sıkıntı var gibi görünüyor. Nasıl olacak. Olduda. Önce sevgi sonra yürek. Kalli nihayet işi çözmüş. Yokluk yaradı. Formül 3+8. Açalım; 3 abi 8 kardeş. Hakan, Ümit, Servet ve kardeşlerinin çizdiği resim Picasso’nun tablolarına bedel adeta.
O da ne dakika 27, Manisa dördüncü kez santra vuruşunda. Şimdi işin yoksa öv babam öv. Hangisinden başlayacaksınki tüm topların hırsızı Mehmet Topal’dan mı, kademe şampiyonu Emre’den mi ya da Sabri’ye verilen cezadan sonra bütün gücünü kramponlarına veren Arda’dan mı, bilardo ustası Semih Saygıner ile yarışacak inceci Ümit Karan’dan mı? Aslında kabahat Yılmaz hocada sen öğrencini yetiştir et sonrada dün gece seni oynadığı futbolla ligin dibinden çıkartmasın. Evet Hakan Şükür’den bahsediyorum size. Ümit’in merkeze yardımıyla ileride tek başına kalmasına rağmen sen kalk defansından top çıkar. Gollerini bir kenara atın. Duruşu ve kaptanlığına saygı.
Tebrik ve eleştiri, belki inanmayacaksınız Kalli’ye bir tebrik telgrafı benden, Saraçoğlu’nda Galatasaraylı gibi oynayan talebelerine, sakatlar düzelmesine rağmen sahip çıkmış aynı takımını dün akşam sahaya sürmüştü, tebrik ediyorum. Ama bir yere kadar, Lincoln’ü erken oyuna alması tamamen kenetlenmiş gençlerin bir anda konsantresini bozdu. Yine eleştirecek bir şey bulduk sağ olasın Kalli. Herşeye rağmen Lincoln’ün girişine kadar maçı koparan 11 Türk gencine alkışlarımızı esirgemeyelim. Yanlış anlamayın şovanistlik yapmıyorum ama geleceğin bu çocuklara ihtiyacı var. Çılgın Türkler 2 geliyor...

YORUM YAZ