MENÜ

Tatsız tuzsuz...

Abone Ol Google News

İki takım için de artık bu sezon bir an evvel bitsin duygusuyla sahaya çıkmıştı. Galatasaray için kazanmak bir nebze olsun umuttu. İpler elinde değil ama son iki maçta alınacak 6 puan Avrupa kapısını belki açar diye oynadı Galatasaray. Göztepe kadro olarak farklı bir 11’le sahaya çıktı. İlk yarıda pas yüzdesi yüksek gözüken Galatasaray rakip ceza alanında yine etkisizdi. Akıllarda kalan Feghouli'nin nefis pasında Emre Akbaba’nın mutlak gollük pozisyonu dışarı atmasıydı. Konuk ekibin hucümlarına bakarsak biraz gol atacaklarına inansalar skoru değiştirebilirlerdi. İkinci yarı da penaltı kaçıran Galatasaray rakibini yüreklendirdi. İzmir ekibinin Mossoro ve Napoleoni'nin mutlak pozisyonlarını Okan önledi. 67’de Napoleoni'nin sayılmayan Göztepe golünün iptali düşündürücü bir karardı. Son bölümler risklerin alındığı dakikalardı. Napoleoni vazgeçmedi kafa ile beraberliği getirdi. İmzayı Emre Akbaba attı. 90+7'de genç Yunus Akgün son sözü söyledi. Özetle Tatsız tuzsuz bir maç geride kaldı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

İçerdeki son maçı olmasına rağmen Galatasaray’ın sıradan bir motivasyonla oynaması kabul edilir mi...

Maçın starı

Emre Akbaba.

Maçın olayı

Penaltı atışını Adem kullandı, Beto kurtardı hatalı çıkış nedeniyle tekrarlandı. İkinciyi Belhanda’nın da dışarı atmasıydı.

Kısa mesaj

Penaltı atışını bile kullanamayan Galatasaray Göztepe gibi ligin en formsuz takımına karşı üstünlük kuramıyorsa bu kadrodan yeni sezonda göreceğimiz isim sayısı çok çok az olacaktır...

YORUM YAZ