MENÜ

Sürpriz yok, Yiğido var

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sivas’ta ev sahibi mutlak favori olduğu Karabükspor karşısında ilk yarıda adeta döküldü. Samet hocanın tüm uyarılarına rağmen rakibin son sırada olması ister istemez Kırmızı- Beyazlı oyuncuların motivasyonunu bozmuştu.. Bir türlü tempo tutturamayan ve rakibe baskı kuramayan Yiğidolar karşısında Karabükspor ‘kaybedecek hiçbir şeyim yok’ dercesine etkili futbol sergiledi. Özellikle Leandrinho eski takımına karşı sağ kanattan önemli hücumlar geliştirdi.

Özellikle Kone ve Robinho vasatın altında olunca Bifouma tek kaldı ve ilk yarı 0-0 sonuçlandı. İkinci yarıya Samet Aybaba, Mert Hakan ile başladı. Genç oyuncu hemen farkını koydu ve asistinde Bifouma golle buluştu: 1-0. Sonrasında direnci kırılan rakibi önünde Yiğidolar net gol pozisyonları bulmaya başladı, harcamak konusunda da oldukça cömert davrandı!

İlk 5 için önemli galibiyet

Sonuç olarak Sivasspor zorlansa da ikinci yarıdaki etkili futboluyla 3 puanı alan taraf oldu. Önümüzdeki haftalarda zor fikstüre girecek Samet Aybaba ve öğrencilerinin 5.’lik hedefi için bu galibiyet fazlasıyla önemli. Karabükspor’da ise Ünal hocayı ilk maçında sonuç ne olursa olsun iyi gördüm. Ligde veda karşılaşmalarına çıkarken oyun içinde kalmak hiç kolay değil.

YORUM YAZ