MENÜ

Sivasspor sustu! Tur Konya'ya kaldı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Ev sahibi Sivasspor için öncelik tabii ki lig ancak kupa da ayağa gelen bir fırsat, bunu da gözardı etmek istemiyorlardı. Çünkü finale gitmek bu gruptan biraz daha kolay gözüküyor. Kupayı kazanmış olarak Süper Lig’e çıkan bir Sivasspor yeni sezonda Avrupa kupasında mücadele ediyor, düşüncesi bile güzel. Konyaspor ise geçen sezonun flaş takımı, bu yıl o günleri ararken bunun telafisinin kupadan geçtiğinin bilincinde.

Rıdvan atılabilirdi

İlk 15 dakikada Sivasspor biraz daha baskın olan taraftı. Ancak 8. dakikada Rıdvan’ın Ali Turan’ın bacağına taban ile girişi Sivasspor’u bir kişi eksik bırakabilirdi. Hüseyin Göçek fazla iyi niyetli davrandı! 13’te ilk gol tehlikesi Sivasspor’dan geldi. Rıdvan’ın şutunu Kaya son anda kornere çeldi. 35’te ev sahibi önemli bir fırsatı iyi kullanamadı. Gekas’ın ara pasında Emre’nin vuruşu etkisizdi ve Selim golü önledi. İlk yarıda gol sesi çıkmadı

Hocalar istedi ama

İkinci yarıda Mesut Bakkal; Galip Güzel ve Burhan Eşer hamlesiyle golsüzlüğü bozmaya niyetli olduğunu gösterdi. Ancak 65’te Amir ve Rangelov ile Kocaman ofansif hamlesini yaptı.
İkinci yarıda mücadele vardı ama pozisyon ve gol açısından kısırdı. 90 dakikanın sonunda tur Konya’ya kaldı. Sivasspor kazanamadı ama gol yemeden alınan beraberliğin kupada iyi bir sonuç olduğunu düşünüyorum. Dış sahada alacağınız gollü bir beraberlik size turu getirir. Konyaspor ise taraftarının önünde kazanabilecek bir takım.

YORUM YAZ