MENÜ

Sivas şov

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Başkent’te maç Sivas’ın penaltı golüyle başladı. Ancak iki duran top hatası ve Numan’ın başarılı kafa vuruşlarıyla Osmanlı öne geçmeyi başardı. Erken gelen goller Mor- Sarılılar’ın rehavetine kapılmasına neden oldu. Disiplinini koruyan, moral bozmayan Yiğidolar ise önce Emre’yle skoru eşitledi. Son sözü ise Bifouma attığı iki golle söyledi. Emre ve Mert Hakan günün en başarılı isimleriydi. Kone de geldiğinden bu yana en iyi maçını oynayınca Yiğidolar tam olarak hak ettiği bir galibiyet aldı. Maçın öne çıkan anları ise şöyle: Karşılaşmanın henüz 1. dakikasında Sivas penaltı kazandı.

Bifouma’nın Numan’ın müdahalesiyle yerde kaldığını belirleyerek beyaz noktayı gösterdi. Kone’nin kullandığı penaltı vuruşunda top ve kaleci ayrı köşelere gitti: 0-1. 10. dakikada Serdar’ın yaptığı ortada Numan, kafayla topu ağlara gönderdi: 1-1.

Bifouma’nın intikamı

23’te ev sahibi öne geçti. Josue’nin sağdan kullandığı köşe vuruşunda Numan, altıpas üzerinde topu kafayla bir kez daha Sivas ağlarıyla buluşturdu: 2-1. 34’te Sivas, Emre’nin klas plasesiyle yine eşitliği sağladı. İlk yarının son anlarından ise Bifouma şov vardı. 45+2’de ve 45+5’te sahneye çıkan başarılı oyuncu, beğenilmediği Osmanlı’dan adeta intikam aldı.

YORUM YAZ