MENÜ

Konyaspor siftah yaptı

Abone Ol Google News

9 yıl sonra geri döndüğü Süper Lig’de 3 maçta da yenilmeyen Denizlispor’a ilk darbeyi Konyaspor vurdu. 3 beraberliğin ardından 3 puana uzanan Aykut Kocaman’ın ekibi, Miya’nın golü ile sonuca gitti.

Haberin Devamı

Denizli’de ev sahibinin tribünleri tıklım tıklım doldurduğu karşılaşma öncesi tabloya bakınca zorlu bir 90 dakikanın bizi beklediği gözüküyordu. Kalesinde ilk 3 maçta gol görmeyen Denizlispor karşısında Konyaspor gibi ön bölgede çok da etkili gözükmeyen bir rakip vardı. Maç tempolu başladı. Alper Uludağ’ın soldan şutunda Zeki Yavru’nun ayağına çarpıp direkten kornere giden top Konyaspor için şanssızlıktı. Denizlispor öne geçme şansı yakaladı ama Rodallega’nın nefis kafasını Serkan kornere çeldi. Miya’nın kafa vuruşunu ise Stackhowiak olağanüstü bir kurtarışla önledi ve ilk yarı 0-0 sona erdi. Konyaspor 55’te Miya’nın nefis ayak içi şutuyla Denizlispor’a bu sezon kalesinde ilk golü gösteren isimdi.

Ofansif hamleler yetmedi

Yenik duruma düştükten sonra savunma da risk alan Denizlispor karşısında Konyaspor etkili kontrtaklarla önemli pozisyonlar bulsa da önce Bajic ardından da Miloseviç’le fırsatları değerlendiremedi. Ofansif hamleler denedi Denizlispor. Ancak iyi kapanan Konyaspor karşısında aradıkları pozisyon zenginliğini bulamadılar. Horozlar, son anlarda çabuk oynama telaşıyla kontrolü elden kaçırınca maçı da kaybetti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ