MENÜ

Hesaplar tuttu

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fortis Türkiye Kupası’na göz koyan Sivasspor, Ali Sami Yen’e ikinci maçı düşünerek avantajlı bir sonuçla dönmek için gelmişti. Bülent Uygun, Süper Lig’de yendikleri Galatasaray karşısına, rakibinin saldıracağını düşünürek, defansif bir kadro ile çıktı. Aslında Sivasspor’u yakından izleyenler iyi bilir, Yiğidolar özellikle ilk 45 dakikada çekilir, rakibini tartar ve darbeyi ikinci yarıya saklar. Bu karşılaşmada da puan değil önemli olan Sivas’daki maça avantajlı bir skorla dönmekti.
İleride sadece Mehmet Yıldız’ı bırakan Bülent Uygun, orta alanı kalabalık tutarak, Sarı-Kırmızılılar’a ilk yarıda çok az pozisyon verdi. Arda Turan ve Ayhan Akman ile gole yaklaşan Galatasaray önünde, Mecidiyeköy’de ilk yarı Sivasspor’un hesapları tutmuştu.
İkinci yarıda Mohamed Ali ile Tum’un yerine Balili ve Onur’u oyuna sokan Bülent Uygun, golü düşündüğünü gösterdi. Nitekim Mehmet Yıldız’ın yanında Balili uzun toplarda Galatasaray’ı rahatsız etti. Ama aradıkları golü Mehmet Yıldız, Kamanan değişikliğinden sonra buldular. Kamanan oyuna girdikten kısa bir süre sonra, yaptığı asistle Balili’yi golle buluşturdu.
Ligden sonra Galatasaray’a İstanbul’da da boyun eğmeyen ve Ayhan’ın son saniyede attığı gole engel olamayan Yiğidolar, yine de 1-1 gibi kupa için avantajlı bir sonuçla, evlerine döndüler.

YORUM YAZ