MENÜ

Final Bursa'nın hakkıydı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Çok ilginç... Bursa’daki 2-1’lik yenilgiye rağmen İstanbul’daki rövanşa konuk ekip cephesi umutlu baktı. Çünkü ilk maçta Bursaspor normal oyununun çok altında bir performans sergilemişti. İşte İstanbul’a galibiyete, tura gelen Bursaspor dün gece her şeyi istediği gibi, düşündüğü gibi sahaya yansıttı.

İlk yarıda özellikle sağ kanadı çok iyi kullanan Bursaspor, gole sol kanattan Volkan Şen ile ulaştı. Fenerbahçe ise ilk 45 dakikada iki pozisyonla kapattı devreyi. Bursaspor evinde oynar gibiydi. Gerçekten sezon ortalamasına uyan bir futbol sergiledi Timsah...

Panik yapmadılar

1-0’ı yakalayınca daha da iştahlandı ve dikkati elden bırakmadan oynadı Yeşil-Beyazlılar. Çünkü panik yapmadan atacakları bir gol Bursa’da oynanacak finali yakalamaları demekti. Nitekim aradıkları ikinci golü de Fernandao ile bulup amaçlarına ulaştılar. Bir de Kadlec’in kırmızı kart görmesi Bursaspor’un final yolunda işini kolaylaştırdı. Şamil ile gelen 3. gol ise Fenerbahçe’yi kelimenin tam anlamıyla şok etti.

Doğru işler!

Bursaspor sezonun en flaş takımı olarak finali hak etti. Üstelik Fenerbahçe gibi şampiyonluk adayı bir takıma Kadıköy’de 3 gol atıp elemek gerçekten takdire değer bir sonuç. Bu sezon başkanıyla, yönetimiyle, futbolcusuyla doğru işler yapan Bursaspor evinde final oynamayı çok istiyordu ve bunu başarmanın mutluğuyla da taraftarını güldürdü, kutluyorum.

YORUM YAZ