MENÜ

Bursa'da sessiz gece

Abone Ol Google News

Play-Of ’un ilk ayağında iki güçlü rakip kozlarını paylaştı. Bursaspor’un öncelikli planı gol yemeden kazanıp ikinci maça umutlu gitmekti. Ancak karşısında ligde 71 gol atmış ve hızlı hücum silahlarına sahip Adana Demirspor vardı. Nitekim daha maçın başında Berk’in taşıdığı ve Mehmet Akyüz’e aktardığı topta tecrübeli ismin yakın mesafeden sert şutunu Çağlar çıkarttı. Hemen bu pozisyonun dönüşünde bu defa Troere ’nin yakın mesafeden vuruşunu Adana Demirspor kalecisi Kurtuluş müthiş bir refleksle önledi.

Haberin Devamı

Orta alanda savaşçı futbol

Bursaspor hücum yaparken hep aklı kaptırılan toplarda oldu, rakibin etkili hücumcularıyla tehlikeli olacağının bilincindeydi. Bu anlayış ister istemez kontrollü futbola yöneltti. İlk 15 dakikadaki tempo sonrasında sıcak havanın da etkisiyle takımların düştüğünü gördük. Orta alandaki savaşçı futbol ceza alanlarına geldiğinde savunmalar karşısında etkisizleşti... İlk yarıda konuk ekip adına öne çıkan olumsuzluk Erkan Zengin’in markajdan çıkamadığı için fazla top alamamasıydı. Berk ise oyunun iki yönünde göze batan isim oldu ilk yarıda.

Haberin Devamı

Bursa net golleri kaçırdı

İkinci yarı başlarken skoru değiştirme hamleleri yaptı iki teknik adam. İrfan Buz golü bulmak Adana’ya avantajlı gitmek için tüm kozlarını sahaya sürdü. Konuk ekip ise ‘Kazamasam da kaybetmeden evime döneyim” anlayışını tercih etti. Bursa’nın iki stoperi Diarra ve Anıl ile iki net pozisyon kaçırdığı maçta savunmalar ön plana çıktı. İki ekibin de en büyük artısı taraftarı. Boş tirbünler motivasyonu düşürüyor. Dün gece Bursaspor kısmende olsa bunu hissetti. Final için son söz Adana’daki rövanşta söylenecek.

YORUM YAZ