MENÜ

Trabzonspor için dengeli bir grup

Abone Ol Google News

Monaco, Fransa Ligi’ni geçen sezon 3. bitirdikten sonra sezonun yıldızlarından 2000 doğumlu orta saha oyuncusu Aurelien Tchouameni’yi tam 80 milyon Euro’ya Real Madrid’e sattı. Niko Kovac’ın yerine geçen sezon ortasında Club Brugge’den Philippe Clement’i getiren Monaco Fransa Lig 1’e kötü bir giriş yaptı denebilir. Kadrosunda Ben Yedder, Martins, Golovin, Volland, Badiashile, Sarr gibi değerli futbolcular barındıran Monaco’nun Trabzonspor’u en zorlayacak takım olduğunu söylemek gerek.

Haberin Devamı

Kızılyıldız sert takım

Geçen sezon Sırbistan Ligi’ni şampiyon tamamlayan Kızılyıldız, Avrupa Ligi’nde de grup aşamasını lider tamamlayıp son 16 turunda daha sonra kupada finale kadar gidecek Rangers’a elenmişti. Kızılyıldız’ı yıllarca İtalya’da Lazio ve İnter forması giymiş Dejan Stankoviç çalıştırıyordu. Çizme’deki taktiksel birikimlerini antrenörlüğünde de fazlasıyla gösteren Stankoviç, sezona 6/6’lık görkemli bir giriş yaptı. Buna rağmen, Devler Ligi'nden elendikleri gerekçesiyle dün istifa etmesiişleri karıştırdı. Yeni hoca Milojevic'in neler yapacağını kestirmek zor.

Haberin Devamı

Zayıf halka ama...

Macar Ligi’nin son şampiyonu Ferencvaros’u 2016 ile 2021 arasını Rusya Milli Takımı’nın başında geçiren Stanislav Cherchesov çalıştırıyor. Macar ekibinin başına geldiği Ocak 2022’den itibaren hedefini Avrupa olarak belirleyen Cherchesov, Şampiyonlar Ligi’nde iki ön eleme geçip üçüncüde Karabağ’a elenerek Avrupa Ligi’ne indi. Kadro olarak grubun zayıf halkası gibi görünse de teknik direktörünün tecrübesine güveniyor.

YORUM YAZ