MENÜ

Hazin son...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Lucescu, ‘Kafamda İzlanda ile 10 maç oynadım’ demesin, dönüp yabancı sınırından bahsetmesin. Yabancı palavrası tutmadı, başka bahaneler olmasın lütfen. Şimdi sorumluları piste alma vakti!

Futbol basit bir oyundur, zor olan basit oynamaktır. İzlanda’nın oyun mottosu bunun üzerine kurulu işte. Zor olanı yapıp basit oynadılar ve 3 pasta kalemize gelip gol attılar. İzlanda kalecisinin yaptığı degaj çime indikten 4 saniye sonra kalemize gol oluyorsa, Lucescu ‘Kafamda İzlanda ile 10 maç oynadım’ demesin. İkinci gol tam stoper yetersizliği. Ligde tüm maçlara 11 başlamış Serdar Aziz ve pozisyonunun oyuncusu Ömer Toprak’ın yerine Mehmet Topal’ın stoper oynaması ne mantıkla ne de hakkaniyetle açıklanabilir. Bu tercihlerin sahibi yediğimiz 2 golün izahını nasıl yapacak merakla bekliyorum.

Fiyasko tercihler

Ligin en formda yerli stoperi Serdar Aziz ve son dönemin en parlak yüzü Cengiz Ünder kadro dışında kalıyorsa Lucescu dönüp yabancı sınırından bahsetmesin. Zira hiç inandırıcı durmuyor. Böyle direk oyuna karşı planımız olmamasına mı yanalım, set oyununu sadece bireysel yetenekle aşacağımızı düşünen Teknik Direktör ve takımımıza mı üzülelim, yoksa 80 milyonun suya düşen hayallerine mi bilemedim. Yabancı palavrası tutmadı, başka bahaneler bulma gayreti olmasın lütfen. Şimdi sorumluları piste alma vakti.

Adamlık nedir?

İzlanda orta sahaya krampon izi bırakmadan maçı bitirirken Lucescu’nun 2. yarıya Nuri-Ozan değişikliğiyle başlaması komedinin daniskası. İzlanda seni kendi sahasına buyur ediyor, sen Nuri’yi çıkarıp Ozan’ı alıyorsan oyun okuman da en az kadro seçimin kadar kötü demektir. Keşke en başta Arda, Lucescu’ya kar∫ı çıksaydı da formasını Cengiz’e verseydi. Bizde adamlık işte budur deseydik. Zaten mümkünse bundan sonra Enes, Yusuf, Abdülkadir, Cengiz gibi pırıl pırıl yüzlerle oynayalım. Belki yine gidemeyiz ama en azından imajımız düzelir.

YORUM YAZ