MENÜ

Zaman su gibi akıp giderken...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Halilhodzic’in sezon başında talep ettiği süre ve kredi yeni kurulan bir takım için haklı olarak kabul edildi, belki istediğinden bile fazlası verildi. Ancak aradan geçen süre Boşnak hocanın ‘ideali’ bulmak için yaptığı çalışmalardan çok ‘deneylerle’ geçti, geçiyor. Her ne kadar proje 2 yıllık olsa da yakın tarihin en kaliteli kadrosunun böyle bir ligde 8 haftada sadece 9 puan toplaması pek izah edilebilir bir durum değil. Üstelik Vahid Hoca, elindeki kadroyu ‘takım’ yapmak için değil, elindeki kadroyu itibarsızlaştırmak için elinden geleni yaparken!

Hadi Bilal-Gekas yapımı ve görmeden tahmin edebileceğiniz Akhisar golünü bir kenara bırakın. Sadece Trabzonspor yemedi, aynısını her hafta atıyorlar diyelim, geçelim. Peki ya sonrası. Gol yemeden reaksiyon gösteremeyen takımın saha içindeki uyum sorunu ne olacak?

Mehmet Ekici ile başlayarak ne kadar doğru bir iş yaptığını hem skor talebasında hem de saha içinde gören Vahid Halilhodzic’in geçen haftanın en iyisi Özer’i oyunun hiçbir bölümünde kullanmaması, Yatabare’yi Cardozo’ya tercihi ne olacak? Hadi hepsini yine bir kenara bırakalım... Saha içinde birbirinden bu kadar kopuk, bu kadar ezbersiz bir takımın en büyük sorununun beraber oynama alışkanlığından mahrum kalması değil midir? Bunları sağlamak kimin işi, ne zaman olacak gerçekten merak ediyoruz. Vahid Halilhodzic’i artık Trabzonspor’da bir an önce bir lig ve Avrupa 11’i netleştirmesi şart. Zaman zaman diyerek, gündem değiştirerek Bordo-Mavililer’in kopuşunu izlemek ne Vahid Hoca’nın kariyerine ne konan hedeflere ne de kadro kalitesine yakışıyor.

YORUM YAZ