MENÜ

Usta'nın tarzı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Başkan Muharrem Usta, yakın gelecekteki örneklere benzemiyor. Ne Sadri Şener ile ne de İbrahim Hacıosmanoğlu ile yan yana konumlandırabilirsiniz. Her konuda başka bir çizgisi var. Çoğunu da kestirmek güç. Ancak... - Divan Kurulu’na gelmemesi büyük bir eksi. Zira, orası ailenin bir araya geldiği, konuştuğu bir meclis. TV’ye, gazeteye konuşmak da elbette bir tercihtir ama divanın, kongrenin karşısına çıkmamak hataydı. - Maça gelmemesi çok doğruydu! Zira, divana gelmeyen başkanın maça gelmesi tepkiyi katlardı. - Görev süresi boyunca Ersun Yanal’a destek vermesi, arkasında durması çok doğruydu, ayrılık için geç kalmasına rağmen. - Bundan sonra Rıza Çalımbay’ın arkasında kale gibi dikilmesi çok daha doğru olacaktır.

Kaptan diyorsa...

Trabzonspor kaptanı Onur Kıvrak ile konuştuk önceki gün. Çok samimi bir sohbet ettik, zaten konuştuklarımızın önemli bölümünü de aktardık sizlere. Ardından söyleneceklere gelince... - Eğer 10 küsür yıldır kaptanlık yapan, birçok hoca, başkan ve yönetici gören bir oyuncunun sözlerine inanmak gerekir. - Eğer kaptan, “Gruplaşma yok, buna ilk ben karşı dururum” diyorsa inanmak gerekir. - Eğer Onur, “Şehir tüm dinamikleriyle arkamızda dursun, biz rakiplerimize yetişeceğiz” diyorsa güvenmek gerekir.

Trabzon taraftarı beni şaşırttı

Normalde her şey iyi giderken bile maça gelmezlerdi. Normalde işler kötü giderken bu kadar coşkulu olmazlardı. Normalde çok daha fazla, hem siyaseten hem de tribünsel olarak bölünmüşlerdi. Normalde kendi evlatlarını daha hor kullanırlardı. Normalde olması gerektiği gibi sadece renklerinin peşine takıldılar, 14. sıradaki takımlarına destek verdiler, sadece futbolcular değil, onlar da kazandı.

Al başına iş

Sosa-Kucka yoksa, Yusuf-Onazi var artık. Burak yoksa önce Rodallega, sonra N’Doye var artık. Hubocan sınıfı geçemezse Durica- Uğur var artık. Mas yoksa, son maçtaki performansıyla Mustafa Akbaş var artık.

Kongre kulisleri

- Sadri Şener için inanılmaz bir talep var ama kendisi son yaşadıklarından sonra, “Aman, kalsın” diyor. - Hacıosmanoğlu hazır. Ancak bıraktığımız Hacıosmanoğlu değil gelecek olan. Hatalarını biliyor, çok değişik bir ekip üzerinde çalışıyor. - Muharrem Usta nabız yoklayacak kararı için. Daha onun adına bir öngörüde bulunmak zor. Saha içi fazlasıyla etkileyecek yol haritasını. - Bir önceki seçimin kazananı olan Hekimoğlu’na ilgi büyük. Fakat şu günlerin doğru günler olmadığı görüşünde. Yani Usta’nın bıraktığı tablonun Hacıosmanoğlu’nun bıraktığından daha ağır olduğu inancında. - Bir çatı aday konuşmaları var. Ancak şu an için başkanlığı kabul edecek, güçlü bir ekonomik yönetim oluşturacak aday yok.

YORUM YAZ