MENÜ

Trabzon'da her şey yeniden başlıyor

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Lokeren maçı işin biraz öte yanı. Çünkü Trabzonspor’da çok daha sıcak, geleceği çok daha yakından ilgilendiren gelişmeler var. Kamp döneminden başlayan, önceki gece takımın en önemli yıldızlarını itibarsızlaştıran açıklamalarıyla zirve yapan Vahid Halilhodzic için 2. Trabzonspor dönemi artık kapanıyor. Kimi zaman ‘ihanet’ diyerek oyuncularını taraftarın önüne atan, her krizde Başkanın arkasına sığınan, kendi fantezisi sebebiyle kadro dışı bırakılan oyuncularına ses çıkarmayan, bir öğretmenden ziyade çok şey öğrenmeye ihtiyacı olan bir öğrenci gibi davranan Halilhodzic için en doğru karar verilmiştir. Başkan Hacıosmanoğlu eğer tersini yapsa, yine sahip çıksaydı artık hatanın bir ortağı olacaktı. Şimdi yeni bir sayfa açılıyor ve en doğrusu yapılıyor. İş işten geçmeden.

Ve bu noktada adı geçen, adım adım tekrar Bordo-Mavili kulübe yürüyen Ersun Yanal... Çok doğru bir tercih olacaktır. Çünkü kendisi eldeki şartları aşağılamak yerine sahip çıkan, o şartlarla çözüm arayan bir teknik adam. Hayırlısı olsun diyelim ve aynı kadroyla çok daha iyi bir Trabzonspor izleneceğinin müjdesini verelim.

Lokeren maçı anlık patlamaları olan, kopuk kopuk oynanan, oyuncuların aklının başka yerde olduğu bir maçtı. Kötü bir golle geriye düştü Trabzonspor ama Lokeren’den çok daha iyi bir takım olduğunu oyunun ilerleyen bölümlerinde net şekilde ortaya koydu. Fakat burada da sezon başından bu yana oluşmayan-oluşturulamayan ortak oynamaya durumu devreye girdi. Ezber olmayınca doğaçlama futbolla ancak bu kadarını yapabiliyor Trabzonspor. 1 puan aslında 3 de olabilirdi ama yine de grupta zirveden kopmamak gelecek adına önemli.

YORUM YAZ