MENÜ

Trabzon ve Vahid hocanın sınavı

Abone Ol Google News

Sporcusundan teknik adam ve yöneticisine, gazetecisinden taraftarına kadar birçok futbol unsurunun en üst seviyede sınavlar verdiği maçlar haline geldi Trabzonspor-Fenerbahçe maçları. Sebebi nedir bilmiyorum ve iyiye gidiş olduğu için çok da kurcalamıyorum ama bu kez ortamın futbola daha müsait hale geldiğini görmek sevindirici.

Haberin Devamı

Yönetimler daha sorumluydu, basit laf ebeliklerini sadece kendilerine bahşedilmiş, kendini zeki zannederek çirkinliği hak gören ve öfke tohumlarını sulayan sözde gazeteci ve yorumcular nispeten suskun, topçu kardeşlerimiz biraz daha ölçülüydü.Teknik adamların polemikten uzak, işine ve sorunlarına konsantre havası da görmek istediğimiz şeylerdi. Ve tüm bu atmosfer içinde Trabzonspor- Fenerbahçe maçına hazırız. Yepyeni ve ne yapacağını herkesin merak ettiği Trabzonspor ile son şampiyon arasındaki maçın belirleyicisi Trabzon şehri ve Vahid Halilhodziç olacak. Takıma doğru elektriği bir türlü aktaramayan kent bu kez sergileyeceği tavırla bir Cardozo etkisi yaratabilir.

Tabi bir de Vahid Halilhodzic. Bosnalı hocanın elinde sorunlarına rağmen alternatifi bol bir kadro var. Artık gerisi kendi taktik becerisi. Toplantıda söylediği gibi böyle maçlar için mazeret olmaz. Vahid hocanın da artık mazeret üretmek yerine ciddi bir sınav verme zamanı gelmiştir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ