MENÜ

Mourinho'yu bile kovarlar

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Halilhodzic ve bazı öğrencileri yerimiz sütun-santim ile kısıtlı olduğu için çok şanslı. Çünkü neresinden tutsanız elinizde kalacak bir tablo vardı ortada. Hepsini bu alana sığdırmak mümkün değil. Hezimeti sadece Zeki’ye ihale etmek Trabzonspor’un hedefine de, kadrosuna da yakışmaz. Evet, oyuncular hoca ne sistem söylese ne taktik verse de bu kadar silil kalmamalı ama fatura bu şartlarda başkasına çıkmaz Trabzon’da.

Zaman zaman her fırsatta umut dağıtan, kulüp tarihinde bugüne kadarki en iyi kadrolardan birini binbir zorlukla kuran yönetimi defalarca gereksiz açıklamalarıyla ters köşede bırakan, zaman istediği kadro üzerinde gerekli-gereksiz oynayıp adeta deneyler yapan, işi dışında açıklamalarıyla gündemi ve ayarı bozan Vahid Hoca, bu eserin ilk sorumlusudur. Kimler neden kulübede, oynayanlar neden oynuyor...

O kadar anlamsız işlere imza atıyor ki, inanmak mümkün değil. Ancak en sıkıntılı nokta sanırım oyun 2-0’a geldiğinde bile takımın maç çevirme enerjisinin, umudunun olmayışı ve kulübenin de bunu
seyretmesi. Trabzonspor, hiç maç kaybetmeyecek diye bir durum yok ama bu kafa ile maç kazansa bile sürekliliğin değil günün eseri olur. Ve umuda da, emeğe de yazık olur. Milli ara fırsat. Başkan Hacıosmanoğlu bir karar vermeli ve Vahid Hoca meselesini çözmeli. Kalacaksa görüntü değişmeli, değişmeyecekse hoca!

Kendisini eleştirip, oynatmadığı isimlerle ilgili soru soranlara, ‘Ben Drogba’yı bile kesmiş adamım’ demekle sorunu çözemez, kendine kredi üretemezsin Vahid Hocam. Çünkü o zaman adama şunu sölerler: Bu kadar yatırıma rağmen bu kötü futbol ve skorla Mourinho’yu bile kovarlar!

YORUM YAZ