MENÜ

Lazım olanı alıyor

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Trabzonspor, Antalyaspor önünde çok çok iyi mi oynadı, müthiş organizasyonlar yapıp sezonun en üretken oyununu mu çıkardı? Hayır. Akıllı oynadı ve alması gerekeni aldı. Çünkü Trabzonspor için şu an müthiş oyunların, organizasyonların zamanı değil. Zaman, kayıpların telafi zamanı, rakiplerin takıldığı haftalardaki fırsatları değerlendirme anları.

Geleceğin temeli

Ligin ikinci yarısında hiç kuşku yok ki çok daha organize, çok daha ne yaptığını bilen, daha fazla risk alıp göze hoş gelen oyunu oynayan bir Rıza Çalımbay takımı izleyeceğiz. Ancak bu zamana kadarki süreçte alınacak her puan, o günlerin temeli niteliğinde.

Kaptanların varlığı

Bir parantez de kaptanlar için açmak lazım. Onur ve Burak için. Öyle anlarda sahneye çıktılar ki, skorun 3-0’a gelmesinde büyük rol oynadılar. Sıkıntılı anlarda direnci artırma adına çok değerli işler yaptıklarının altını çizmeliyiz.

Castillo&Onazi ikilemi

Castillo ve Onazi, öyle zannediyorum ki Rıza Çalımbay’ı en çok düşündüren isimlerin başında geliyor. Hiç ortaları yok. Ya oyunun belirleyicileri arasında yer alıyorlar ya da 22 kişinin içinde en kötülerde zirveye çıkıyorlar. Dün özellikle Castillo inanılmaz kötüydü. Eğer bu ikili bir ortalama yakalayamazsa en büyük rekabetin yaşandığı orta sahada her an formasını kaybedebilir.

Taraftar ışığı görünce

Maçın dikkat çeken bir başka noktası da taraftarın ilgisiydi. Son haftalardaki iyiye gidişle beraber ışığı görmüş olacaklar ki, bir hafta içi maçı olmasına rağmen stattaki yerlerini görkemli bir şekilde aldılar. Bu sonuçlar sürdükçe boş koltuklar tamamen dolacaktır.

YORUM YAZ