MENÜ

Halilhodziç ve gerçekler

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

O yakın geçmiş efsanesi olarak kabul edilen, Fatih Tekke’li, Gökdeniz’li, Hüseyin Çimşir’li kadronun sert çalışma prensiplerine rağmen Boşnak teknik adama nasıl saygı duyduğunu anımsamış, “Futbolcular paralarını almak için bankaya koşarak gidiyor, ancak aynı performansı idmanda göremiyorum” sözleriyle bizi yine renkli günlerin beklediğini düşünmüştüm.

Doğrusunu söylemek gerekirse aradan geçen bir hayli zamana rağmen Vahid Hoca’nınhiç değişmediğini gördük. Kendisinin de altını çizdiği, oyuncuların pek hoşuna gitmeyen, zorlayıcı antrenman metotlarına ek olarak kısa sürede flaş çıkışlarıyla manşetlerdeki yerini de aldı Halilhodziç.

Özellikle yaptığı basıntoplantılarındaki net tavrı aslına bakarsanız hem yönetim hem de taraftarlar için bir şans. Çünkü kararsız ve ne istediğini tam olarak bilmeyen, Trabzonspor’un heyecan zeminli hedeflerini paylaşmayan teknik adamlardan bu kulüp bir hayli zarar gördü. O da olsa olur, bu daolsa olur, şeklindeki teknik adam davranışları Trabzonspor’a sadece zaman değil, ciddi paralar da kaybettirdi.

Her ne kadar 9-10 transfer beklentisi takımdaki oyunculara üst tondan mesaj olsa da Halilhodziç’in ne istediğini bilmesi, hedefi çok yüksek çizmesi ve tercih anlamında fantezi yerine bildik deneyimlere başvurması Bordo-Mavili yönetimin de en büyük kazançlarından biridir.

Ancak tüm bu kazançlara rağmen Vahid Halilhodziç’in bu dobra tavrının işlerin sıkıntılı gideceği zamanlarda muhatapları için biraz sorun olacağı da muhakkak. Her ne kadar dobralıktan yana olduğumuzu beyan etsek de bir çoğumuz gerçekler yüzümüze çarpıldığında afallarız. Bu d Vahid Hoca’nın 61’inden sonra değişmeyecek bir huyudur.

YORUM YAZ