MENÜ

Forvetin kadarsın

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İlk 15 dakikasında maçın başladığını bile anlamamıştık. O kadar sıradan, idmanın az üstü bir maçtı. Hatta başkanın karşılanışı, Belkalem’in gelişi ve Alp Dağları’nın beleş tepesi daha çok dikkatimizi çekmişti. Sonra Köln baktı, Trabzon oynamaya niyetli değil, başladı oynamaya. Dolayısıyla Vahid Hoca da oynatmaya. Hatta üst üste gelen 2 golden sonra kızmayı bile bıraktı.

Sonra yine Trabzon atakları, Bundesliga disiplinindeki Köln karşılamayı ve herkesin unutacak bir hazırlık maçı sonucu.

Fakat bize neyi gösterdi bu maç diye sorarsanız.

Bir kere Colman bu takımın hala en yetenekli isimlerinden.

Ayak uyduracak ya da en kötü işini kolaylaştıracak oyuncu lazım yanına. Bourceanu sakatlanmasa tam bu işin adamıyım ama şimdi Soner ve türevleri ile olmaz. Malouda o işin değil Colman’nın iyisi. Kanatlarda çok büyük sorun olmaz ama en büyük ve her şeyi derinden etkileyecek durum forvet meselesi. Bugün yine basit şekilde söyleyelim Trabzon’un tüm rakiplerinin kafasını kaldırdığı zaman yerini tarzını bildiği golcüleri var. Trabzonspor’da ise 2 sezona yakın bir ezber yok. Bu ezber olmadığı sürece teknik adamların da kabul ettiği şekilde orta saha akını yeni ve düzensiz bir hücum oluyor.

Ve final. Topu rakip sahaya geçirdiğiniz kadar değil kaleyi gördüğünüz kadar puan - para - hedef yakalayabilirsiniz bu yapı içinde.

YORUM YAZ