MENÜ

Al gülüm, ver gülüm

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray karşılaşmaya çok güzel başladı. Hakan ve Ümit’in forvette yaptığı iyi şeyler karşılaşmanın ilk devresinde Galatasaray’a artı olarak dönmedi. 35. dakikada Ümit’in ustalığını konuşturması da Galatasaray’a yine gol olarak dönmedi. Galatasaray bu dakikadan sonra Leverkusen defansını zorladı da zorladı. Kaleci Adler, Servet’e bile direndi ki, Servet defanstan gelerek Leverkusen kalesini zorladı.
Maçın kırılma anlarından biri 38. dakikada Barış’ın kullandığı korner atışında Arda’nın topu dışarı atmasıydı. Bundan üç dakika sonra karşı karşıya pozisyonda Hakan Şükür yüzde 90’lık golü kaçırdı. Karşılaşmanın ilk devresinde Galatasaray, Leverkusen’e karşı üstünlüğünü kabul ettirdi.
İkinci devrenin başlamasıyla Ümit Karan, Hakan’ı 52. dakikada öyle bir pozisyona soktu ki, bu büyük ihtimalle maçın kırılma anı oldu. 70. ve 71. dakikada Ümit Karan yine klasına yakışmayan, ya da yakışan pozisyonlarla Galatasaray’ı bir golden etti. 75. dakikada penaltı kokan bir pozisyonda Galatasaray golü kaçırdı. 80. dakikada Arda da arkadaşlarına uydu. Bu dakikadan sonra Galatasaray Almanya’daki rövanş maçına tüm taraftarları adına büyük ümit verdi.
Galatasaray gurbetçilerin sevgilisi olan bir takım olarak bu turu geçecektir. Çünkü Leverkusen’de Galatasaray’ın en azından Ali Sami Yen’de olduğu kadar taraftarı olacaktır. Bu turu da Galatasaray mazisine uygun bir şekilde geçmiştir. Tüm Galatasaraylılar’a hayırlı uğurlu olsun.

YORUM YAZ