MENÜ

Kötü maç iyi skor

Abone Ol Google News

Santos ile savunma ağırlıklı futbola yönelen Beşiktaş, Konyaspor önünde beklentilere cevap veremedi. Taraftarlar oynanan futboldan memnun kalmasa da alınan galibiyetle sevindiler. Lige tutunmaya çalışan Konyaspor karşısında ilk devre tel tel dökülen Kartal, ikinci yarı hareketlenip üç puanı kaptı.

Haberin Devamı

Adı futbol

Beşiktaş, taraftarı önünde maça kötü başladı. Koca ilk yarıda net pozisyon bulamadı. Yeni transferler Muçi ve Al-Musrati takıma renk veremedi. Her iki oyuncu da bu yarıda vasatı aşamadılar. Orta alanda Gedson da gününde olmayınca, kanatlar ve forvet çakılı kaldı. Konyaspor daha derli toplu gözüktü. Kadrosunun kapasitesini sahaya yansıtmak için iyi mücadele ettiler. Ancak buna rağmen skor üretmekten uzak kaldılar.

Semih de olmasa

Kartal’ın genç yıldızı etkisiz oynadığı maçta bile golünü attı. İkinci yarının hemen başında Rashica’nın ortasından gelen topa son anda kafa ile hamle yapıp tabelayı değiştirdi: 1-0. Bu gol maçın da kırılma anı oldu. Konuk ekip moral bozukluğu ile geri düştü. Her geçen dakika yorulup tempo kaybı yaşadı. Öne geçip rahatlayan Siyah-Beyazlılar daha kolay pozisyona girmeye başladı. Cenk 71’de kaleciden seken topu şık dokunuşla ağlara bırakıp, farkı ikiye çıkaran golü attı: 2-0.

Haberin Devamı

Aboubakar yuhalandı

Portekizli çalıştırıcı maçın son bölümünde Abobuakar hamlesi yaptı. Kadro dışı sonrası ilk maçına çıkan Kamerunlu, tribünlerden yükselen ‘yuhh’ tezahüratları arasında maça dahil oldu. Aynı anda görev verilen Ghezzal da tepkilerden nasibini aldı. Daha sonra oyuna giren Salih de benzer şekilde taraftarın protestosu ile karşılaştı.

YORUM YAZ