MENÜ

Beşiktaş'ta Nuri Şahin gelişmesi! Hasan Arat görüşmeyi açıkladı

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Borussia Dortmund Yardımcı Antrenörü Nuri Şahin ile yaptığı görüşmede olumlu yanıt aldı. Yönetimde Nuri Şahin ile ilgili soru işaretleri var. Bu arada Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Almanya seyahatinin ardından Türkiye'ye geldi ve merak eidlen soruları yanıtladı.

Bu sezon beklentilerin altında kalan ve sezon içinde 5 teknik adam değiştiren Beşiktaş, yeni dönem hazırlıklarına başladı. Son olarak Fernando Santos ile yollarını ayıran ve geçici olarak Serdar Topraktepe'yi göreve getiren Siyah-Beyazlılar, teknik direktör arayışlarına hız verdi.

Haberin Devamı

AYNI TAKIMDAN GELİYORLAR

Hasan Arat, Nuri Şahin ile görüştü

Yeni hoca arayışlarını sürdüren Hasan Arat yönetimi, daha önce Antalyaspor'da teknik direktörlük yapan ve bu sezon içinde Bundesliga devi Borussia Dortmund'a yardımcı antrenör olarak giden Nuri Şahin ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Beşiktaşta Nuri Şahin gelişmesi  Hasan Arat görüşmeyi açıkladı

Nuri Şahin Beşiktaş'a sıcak baktığını bildirdi

Kartal Yiğit'in haberine göre Hasan Arat ile Nuri Şahin arasında yapılan toplantının detayları belli oldu. Haberde teknik direktör Nuri Şahin'in, Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığını Arat'a bildirdiği kaydedildi.

Yönetimde soru işaretleri

Hasan Arat'ın Nuri Şahin'in verdiği cevaptan memnun kaldığı belirtilirken, yönetim cephesinde ise bazı soru işaretlerinin yer aldığı aktarıldı.

Beşiktaşta Nuri Şahin gelişmesi  Hasan Arat görüşmeyi açıkladı

Habere göre Beşiktaş yönetimi, Nuri Şahin'in baskıyı kaldırıp kaldıramayacağından emin değil. Bu nedenle Hasan Arat, önceliği yabancı teknik direktöre verdi. Arat, kimsenin itiraz edemeyeceği, disiplinli bir hoca getirmek istiyor.

Haberin Devamı

Haftaya teknik direktör netleşecek

Beşiktaş, yabancı teknik direktörlerle de görüşmeler yapıyor. Göreve getirilecek hocanın bütçesinin hazır olduğu bildirilirken, haftaya teknik direktör konusunun netleşmesi bekleniyor.

Hasan Arat Türkiye'ye döndü

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat Almanya seyahatini tamamlayarak ülkeye döndü. Arat havalimanında  soruları yanıtladı. Nuri Şahin sorusunun sorulması üzerine Arat, ' Hedefimizdeki tüm kişilerle görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Şampiyonlar Ligi yarı finalleri, bir şenlik. Münih'te çok güzel bir ortam vardı. Bayern Münih Başkanı geldi, sohbet ettik. Daha sonra Dortmund'a geçtik. Seyirci çok etkileyiciydi. Sarı Duvar, her zaman bildiğiniz gibi. Seyircilerin katkısını özellikle izledim. Biz de bununla ilgili Gençlik ve Spor Bakanlığı'na müracaatta bulunmuştuk. UEFA, bu tip tribünlere izin veriyor. Dortmund'da Kaan Şakul ile birlikte temaslarda bulunduk. En doğrusunu yapmaya çalışıyoruz. Yerli-yabancı herkesle görüşüyoruz. Beşiktaş'ın ihtiyacı olan herkesle görüşüp bize projelerini sunmalarını isteyeceğiz. Beşiktaş, bir değişikliğe gitmek zorunda. Bu değişiklik, teknik direktörün bize bir vizyon koymasıyla mümkün. Yerli-yabancı herkesin, Beşiktaş'ı iyi çalışıp bize bir hazırlık yapmasını bekliyoruz.' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Nuri Şahin gelişmesi  Hasan Arat görüşmeyi açıkladı

Teknik direktör arayışınızla ilgili yerli ve yabancı konusunda yüzde 50 - 50 oranını vermiştiniz. Aynı oran devam ediyor mu? sorusu üzerine ise Hasan Arat, ' Aynı oran devam ediyor. Sezon başı olacağı için alternatiflerimiz daha fazla. Şubat döneminde bu çok zordu. Şimdi doğru bir zamandayız' dedi.

“Verilen imzaları hiç kimsenin küçümsemeye hakkı yoktur”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimleriyle alakalı konuşan Başkan Hasan Arat, “Demokrasiden bahsediyorsak, verilen imzaları reddetmemek ve saygıyla karşılamak gerekir. Verilen imzaları hiç kimsenin küçümsemeye hakkı yoktur. Yeterli sayıya ulaştıktan sonra artık o imzalarla alakalı yorum yapılmaz. Kurallara bakmak ve kurallarla oynamamak lazım. Herkes bir şeyler söylüyor. Ama bizim bu imzaları toplamamız da ve hareketin başlamasında Ecmel Faik Sarıalioğlu Başkanın büyük emeği vardır. Kulüplerin iç işlerine karışmamak gerekir. Eğer oy ile seçilmişseniz, kulüplerin işlerine etki etmeyeceksiniz. Herkes özgür iradesini kullanmalıdır. Ben bu gelişimin Türkiye’de çok önemli ve olumlu bir gelişim olduğunu düşünüyorum. İnşallah seçimlere de çok fazla başkan adayı katılır. Katılan Başkan adayları projelerini sunar. Herkes özgür iradesiyle seçimini yapar. Ben gelecekte böyle bir tablo bekliyorum açıkçası” ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ KARARINI VERDİ

YORUM YAZ