MENÜ

Es Es demir gibi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Eskişehirspor haftalar ilerledikçe kadro kalitesinin farkında oynamaya alıştı. Kabul etmek gerekir ki Adana Demirspor deplasmanı bu ligin en zorlu dış sahalarından. Hele hele takımın başına Engin İpekoğlu geldikten sonra 3 maçta elde ettikleri 7 puanla yakaladıkları hava ortada. Yani Kırmızı-Siyahlılar için Malatya ve Sivas maçları öncesi en sıkıntılı maçtı dünkü. Buna rağmen kazanmak için geldiklerini, 5. dakikada Semih’in direkten dönen topuyla çok gösterdiler.

Aynı dakikada Pote’nin kaçırdığı gol ise 90 dakikanın kolay geçmeyeceğinin habercisiydi. Öyle de oldu. Ancak Ozan İpek ve Mustafa’ya çok iyi önlem alan Alpay Özalan’ın savunmacıları günündeydi. Tarık ve Hakan’ın performansları bu anlamda belirleyici. Zaten böylesine zor bir deplasmandaysanız ve savunmacılarınız hatasıza yakınsa geriye hücumcularınızın yetenekleri kalıyor. Eskişehir’in orta sahasından ileri geçtiğinizde zaten yetenekten başka bir şey yok.

Favoriler çünkü...

İlk düdükten itibaren sorumluluk almaktan kaçmayan Erkan’ın, 24. dakikada attığı gol de fazlasıyla yetenek kokuyor. En ciddi pozisyonunu 50’de Tevfik’le yakalayan Demirspor iyi yolda. Ancak Eskişehirspor’un gücünü kabul ettirerek kazandığı maç bu ligde en ciddi favori olduklarını bir kez daha gösterdi.

YORUM YAZ