MENÜ

Yaptığın işe güven...

Abone Ol Google News

Baştan düşüncemi söyleyeyim; bu ceza kalkar. En kötü ertelenir. An itibarıyla duyduklarımız, okuduklarımızdan edindiğimiz izlenim; konunun teknik bir konu olduğu. Her teknik konunun kağıt üzerinde matematiksel bir karşılığı olduğu gibi masadaki konunun karşılığı da bu dedi UEFA. Sürecin sonu değil bu durum. Hata ya da yanlış anlaşılmaların düzeltilmesi, izah edilmesi için savunma hakkı var ceza almasına hükmedilenlerin. Geçmişte olduğu gibi.

Haberin Devamı

Bu ceza kalkacaktır

Futbolu yönetenler, futbolu bu kadar doğru yönetenleri eminim ki cezalandırmayacaklardır. Yani oyuncu üreteceksin. Ürettiğini satacaksın. Satarken üretmeye, satarken yarışmaya da devam edeceksin. Hem kendini, hem Milli takımını besleyeceksin. Futbolcu maaşlarını yarıştığın takımlarla kıyaslanmayacak seviyelere çekeceksin. Gelir ve giderlerini dengeleyeceksin. Hülasa, futbol endüstrisine bu denli pozitif katkı vereceksin. Geçmiş yanlışları tek tek düzeltme yoluna gideceksin. Ve bu niyetini de karşı tarafa göstermiş olacaksın. Bu ceza kalkacaktır diye düşünmemizin baş sebepleri...

Haberin Devamı

Umutlu haberler var

Yine aldığımız bilgiler tünelin ucunda ışığın gözüktüğünü düşündürüyor. Gerek UEFA nezdinde, gerekse TFF nezdinde durumun samimiyetle çözüleceğine dair umutlu haberler söz konusu. Dün Ağaoğlu üstüne basa basa “Siz şampiyon olun, biz sizi Şampiyonlar Ligi’ne götürelim” mesajı verdi. Kupa maçlarına da konsantre olun dedi ayrıca. Camiasına da sükunet mesajı verdi ısrarla. Bence Trabzonspor’un CAS’ta en büyük savunma gücü üretiyor olmanın samimiyeti olacaktır.

YORUM YAZ