MENÜ

Erken gol turu rahatlatır

Abone Ol Google News

Kayıp olarak gözüken bir sezonun kupayla kapatılması için fırsat günleri gelmiş oldu. Önce Türkiye Kupası kazanmak, akabinde de Süper Kupa oynayıp müzeye iki kupa taşımak mümkün. Haliyle sezonun kalan bölümünün en önemli maçları kupa maçları olacak Trabzonspor için. Üçüncülüğü de şu aşamadan sonra kaybetme ihtimali düşük olduğu için tüm odaklanma bu kulvara olacak gibi. Karagümrük’ün ligdeki durumu ortadayken; kümede kalma mücadeleleri ile kupa hedefleri arasındaki öncelikleri karşılaşmayı mutlak surette etkileyecek bir başka faktör olacaktır.

Haberin Devamı

Tolunay Kafkas faktörü...

Trabzonspor’un uzun zamandır başkalaşan oyununa şahitlik ediyoruz. İkinci maça da avantajlı sonuçla çıkmak isteyecekleri için yarı finalin bu ayağında işi ilk dakikalardan itibaren sıkı tutacaklardır. Ligdeki cezaların kupayı etkilememesi taraftarın özlem gidermesi için büyük bir fırsat gibi duruyor. Desteği arkasına alarak oyunu ve skoru eline aldıklarında final yolunu açacak skorlar üretebilirler. Şunu da göz ardı etmemek gerekiyor. Tolunay hoca, yapısı, karakteri itibariyle savaşçı bir kişilik. Haliyle kulvar fark etmeksizin her maça aynı ciddiyetle çıkar.

Haberin Devamı

Onuachu’yu izleyebiliriz

Takım savunması olgusu olmazsa olmazıdır. Trabzonspor’un muhtemelen kapanacak ve hızlı çıkacak rakibine karşı gol bulması hatta erken gol bulması turu ilk maçtan rahatlatabilir. Onuachu’yu izleyeceğimizi düşünüyorum. Abdullah Avcı’nın Pepe ısrarı, Pepe’nin hocasına vefası kalan maçlarda Pepe fırtınası estirebilir. Bu akşam dahil...

 

YORUM YAZ